tillyhills

Senaste inläggen

Av Tina Johansson - 16 juli 2014 15:12

Nu närmar sej 5-veckorsdagen! Herregud var tar tiden vägen!?


Det är ett gäng sociala och otroligt charmiga valpar (såklart ;) )

De har fått börja vara ute ganska mycket och ännu så länge kan jag ha alla lösa samtidigt, mycket tack vare Mindy som har dem runt sej. En perfekt "Nanny"...Mindy har varit med ute med båten idag för första gången. Vi har inte haft båt sedan hon föddes, Tilly har ju varit med jättemycket. Hon tyckte att det var jättekul och Linus och jag hittade ett jättebra ställe att köra långa budföringar på. Hon är jätteduktig på det och dessutom helt suverän att ha med i olika miljöer. Tyst och cool var man än är. Förra veckan var hon med på Öland och campade, hon har ju varit lite hårt hållen av mormor Tilly så det är bra för henne att få göra något ensam ibland. Tilly börjar bli gammal och sliten så hon har det bättre hemma när det är såhär varmt.

                   


Valparna ja, de börjar bli ena riktiga små busar. 

               

Tjong I Medaljongen (red merletiken) är en framåt och kaxig fröken, full fart och redan ganska så föremålsintresserad. Kryper gärna upp i knäet men mest för att bitas..

         

Blue merlen är den lugnaste av allihop, leker men bits inte lika mycket (ännu), lika social som de andra och otroligt söt!

         Eld Och Lågor är matvraket och en riktig liten knubbis. Klänger sej upp i knäet så fort hon får en chans och är ganska tuff mot sina syskon. Väldigt charmig tjej!

                 

Den som charmar alla med sina upptåg och pigga uppsyn och med svansen alltid i topp är den lilla svarta Jävlar Anamma. Morrar och bits och släpar runt på filtar och sina syskon. Terroriserar de snälla vuxna hundarna dessutom..

       

Så har vi de två grabbarna som är så himla mysiga. Den lite mindre (Satan I Gatan) har nog lite mer humör men båda är lika sociala och framåt.

         

Bomber Och Granater är cool och väldigt gosig med ett helt fantastiskt uttryck :)

                             


Ja och som ni ser så är det många som vill vara med och umgås....ANNONS
Av Tina Johansson - 12 juli 2014 21:28

GRATTIS till Inga-Lill och Daizy som var på SASKs rasspecial i Bjuv och både tävlade i rally och ställde ut. Sheena fick very good och Daizy slog till med ett gk resultat i mästarklass och excellent med ck+pris för dagens mest meriterade brukshund!


     

Valparna växer och frodas! Härliga pigga sociala och framåt-nu börjar man se lite mer av hur de är som individer men det händer ju massor från den ena dagen till den andra. Imorgon ska jag försöka få lite porträtt och mer info om var och en. Här kommer ett hopplock av bilder i alla fall:

                                               

       


Vi har haft finbesök av en hel rad valpköpare som passat på att hämta sina västar, träffas och gosa med valpar. SÅ roligt!

                                     

 

     

Pappa Lotus har hälsat på :) 


Till sist så har vi även fått Ciscos HD/ED svar och det var A och 0 Grattis Lin!


ANNONS
Av Tina Johansson - 4 juli 2014 23:36

Ytterligare två hundar röntgade: Black HD A ED 0 och Mira HD B ED 0 Grattis Mona och Charlotte :)


Lite nya bilder på valparna från första gången på gräsmattan.

                   

                 

Av Tina Johansson - 1 juli 2014 19:20

Då kommer det en liten uppdatering från valplådan igen. Det händer jättemycket från dag till dag-de har börjat leka lite med varandra. De kommer farande när de hör min röst osv. De har avmaskats för första gången och fått klorna klippta en tredje gång. Idag fick de smaka pyttelite av starterfodret som de ska börja äta mer och mer av nu. De kommer att äta Royal Canin Starter fram till leveransen och sedan blir det RC Junior fram till ettårsåldern om jag får välja. Det har fungerat bra på mina andra kullar så därför känns det tryggt.


Nu har jag med hjälp av vissa andra (tack Liza, Katta, Mia, Malin m.fl) nästan bestämt deras namn. Temat har också diskuterats hit och dit sedan vi bestämde oss för kombinationen..Men nu är det bestämt att det blir Kraftuttryck som är temat.

Så här är alltså:

 

Tillyhills Eld Och Lågor


 

Tillyhills Pest Och Pina


 

Tillyhills Jävlar Anamma


 

Tillyhills Tjong I Medaljongen


 

Tillyhills Satan I Gatan


 

Tillyhills Bomber Och Granater eller möjligen blir det tvärtom på hanarna...


Sedan har jag några bilder till :)


                         

Av Tina Johansson - 28 juni 2014 22:25

Jag börjar med att gratulera Pepita Knuutila och SEAgCH Tillyhills Humpty Dumpty som kommit med i Sveriges EO lag och ska tävla i Ungern i slutet av Juli. De gjorde en jättefin insats i agility SM och kom 5:a i finalen men hade en disk i första loppet så det blev ingen placering. Men så duktiga!

 

 I fredags röntgade vi höfterna på tre till i Punk-kullen så nu får vi snällt vänta på resultatet några dagar. Vad jag kunde se så såg det fint ut men det är ju SKK som har sista ordet :) Vi passade på att träffa Mira (Tillyhills Tant Strul) för en mysig stund vid sjön innan vi åkte till kliniken.

  Nu har några av valparna öppnat ögonen och de blir mer och mer livliga för varje dag. Ser jättefina ut! Snart kommer ni att få veta namnen....

                             

Mormors mor kollar så att allt går rätt till.

Av Tina Johansson - 25 juni 2014 12:50

STORT GRATTIS till Bruno och Inger med Tillyhills Asta Kask som varit och röntgat höfter och armbågar med bästa möjliga resultat, HD A ED 0


Ett lika stort grattis skickas till Liza och Tillyhills Anti Cimex som fått samma fina höft och armbågsresultat, HD A ED 0

   


Nu händer det jättemycket från dag till dag i valplådan. De växer så det knakar och börjar mer och mer att ta sej framåt på sina ostadiga ben. De är verkligen fina och välmående allihop och Lizzie är en fantastisk mamma :) I förrgår var Liza på besök med pappa Lotus och jag passade på att fota lite.

     Det har naturligtvis blivit en och annan bild på de små också!

 

 


 

                       

Av Tina Johansson - 22 juni 2014 11:21

Nu har det redan gått 10 dagar sedan Lotus/Lizzie-valparna föddes. De äter och sover mest hela tiden men sista dygnen har de blivit mer och mer rörliga och tar sig fram på ostadiga ben. Igår var det kloklippningsdags för första gången och så blev det lite nya bilder. Håll till godo :)


                           

Av Tina Johansson - 17 juni 2014 21:54

 

Stort grattis till Marina och Lilith till deras andra 1:a pris i lk1


Sedan har jag lite nya valpbilder :)

     

                                                 

Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tillyhills med Blogkeen
Följ tillyhills med Bloglovin'

Tillyhillshundar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se