tillyhills

Senaste inläggen

Av Tina Johansson - 27 juni 2015 21:17

Här kommer en trevlig uppdatering. Först så skickar vi ett jättegrattis till Helen och Ella som tävlat agility och placerat sig på plats 7 av 63 startande. 

 

Bilden är jag ärligt stulit av Helen ;)


I helgen håller vi tummarna för pepita och Timi som tävlar i agility-SM: Lycka till!

 


I Tisdags var det dags att röntga de första ur Kraftuttryckskullen. Vi passade på att ta en liten mini-kennelträff samtidigt. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser hur bra omplaceringen av Tjong I Medaljongen (numera Trollan) blev. Ett bättre hem kunde hon inte fått och man ser hur hon trivs med sin nya husse och matte. De har dessutom kommit jättelångt på den här korta tiden. 

     

En glad överraskning blev det när Katta dök upp för att träffa oss och röntga Pina samtidigt. Bra valpköpare som kör sisådär en 20 mil lite drygt enkel resa för att höftledsröntga här..Men så blev det ju bästa resultat också. Redan idag låg det ute på hunddata. HD A och ED 0 på både Trolllan och Pina. Känns jättebra!

Liza och Fräck dök också upp för att träffa unghundarna så de fick leka av sig lite :)

                        

Här ligger ett klipp på syrran Pu ett år som är söt som socker och väldigt duktig!


Jag uppdaterar inte så ofta här så ni som har tillgång till facebook kan gå med i vår grupp där  https://www.facebook.com/groups/1491334531104707/

ANNONS
Av Tina Johansson - 16 juni 2015 20:20

I helgen var Mona och Black, Inga-Lill och Sheena och gjorde exteriörbeskrivning i Kalmar. Båda hundarna fick gk så stort grattis till det!

       

 

Kraftuttrycken har fyllt ett år nu så det kommer att börja ramla in röntgenresultat efter hand och MH kommer att ske i början av Augusti på SK Listerby.  Ska bli jättespännande att se vad de har att bjuda på! Trevliga brukshundar ser vi att de håller på att utvecklas till i alla fall   

 

 

         

 

             

 

Mindy är ögonlyst utan anmärkning så vi är ett steg närmre en valpkull. Om det går som vi hoppas så ska hon löpa i sept/oktober så det kommer att bli vintervalpar i så fall. Pappa till valparna kommer att bli Korad Maibe Tails Epson Gates. Mer info finns tidigare i bloggen och på hemsidan www.tillyhills.se

 

       

ANNONS
Av Tina Johansson - 3 juni 2015 22:57

Stort grattis till Carina och Tillyhills Ebba Grön som debuterat i lk 1 med ett 1:a pris och klassvinst!

 

     


Idag har jag varit och ögonlyst Mindy ua hos Eva Gustavsson som var på kliniken och hade ögondag. 

 

 

Annars har det inte hänt så hemskt mycket men jag har kommit igång att träna lite lydnad med Mindy igen. Det har inte blivit så mycket att jag åkt iväg och tränat med henne eftersom det varit så lång tid med sjukdom i familjen här och man inte varit så motiverad. Men nu känns det lite roligare! Vi tränar ju ganska mycket sök också, det är jätteroligt och träningskompisarna börjar verkligen bli duktiga!

 

       

Sedan har jag som vanligt varit och tittat lite när mina valpköpare tränat på nära håll :)

                   

 

Till sist lite bilder på lite av varje som vanligt!

                     

       

 

 

Av Tina Johansson - 18 maj 2015 15:12

Äntligen har vi bestämt vilken hane som kommer att användas till Mindy. Det blir KORAD Maibe tails Epson Gates S64298/2009

 

 

Han är en social och miljösäker hund som är gk Elitkl spår, 1a pris i lk2 och har excellent på utställning. Vi har en kull efter Epson tidigare med Korad Tillyhills Beata Stonehill som är trevliga hundar med stor potential. De finns under kullstatistik (Punk-kullen) på min hemsida. För frågor och info ring mig på 0701452660

 

           

Av Tina Johansson - 18 maj 2015 09:06

Stort grattis till Liza och Tillyhills Anti Cimex "Fräck" som i helgen gjort ett gk BH-prov vilket innebär att de får tävla IPO/BSL

Bilder från lydnadsdelen:

 

                           

 

Här finns film från miljödelen. Tack till Mia O som filmade!

 

 

 

Av Tina Johansson - 13 maj 2015 21:24

De senaste veckorna har många visat sig ute på tävlingsbanorna. Så här kommer grattishälsningar och ett stort tack till er som sprider så fin reklam!

 

Ann-Sofie och Molly uppflyttade till hkl spår.    

 

Carina och Ebba Grön uppfl lkl spår med klassvinst
 

 

Marina och Lilith excellent SBK Nybro

 

 

Liza och Anti Cimex "Fräck" 1a pris lk 1 med en 2:a placering  

 

     

 

Sedan fick vi jättefin kritik på övriga som ställdes ut i Nybro och domaren tyckte att vi hade väldigt trevliga hundar. Mindy, Black och Sheena fick VG. Lilla Pu får växa till sig lite och komma igen en annan gång ;) Men glänste gjorde både hon och matte Mia! 

             

 

Jag har haft förmånen att träffa lite andra fina hundar också :) Här kommer lite blandade bilder!

                 

 

Jag får jättemånga mail om hur mina avelsplaner ser ut och jag håller på att bestämma hane till Mindy. Hon kommer troligtvis att paras framåt sensommaren. Så fort jag vet mer kommer jag att uppdatera både hemsida, facebook-kennelsida och blogg :)

                      Av Tina Johansson - 7 april 2015 16:53

I helgen har vi haft kennelträff. I Söndags var vi på ruinbanan och provade på lite räddningssök. En del var nybörjare och några hade varit där förut. Det är jätteskoj att se hur hundarna reagerar och hur de löser problemen där. Alla var överens om att det ger mersmak och jag var väldigt nöjd med vad jag såg. Allra roligast var det att träffa tre av våra senaste valpar som jag inte träffat sedan leveransen, tre charmiga och sociala valpar.

På bilden tillsammans med mamma Lizzie

 

  

                                               


På måndagen träffades vi i Gåsamåla för IPO-intro och bitövningar som Tony Mattiasson var snäll att hjälpa oss med. Tusen tack för det!  Även stort tack till min bror för att vi får låna skogen och ängarna och mamma och pappa för husrum och hjälp med fika!

Vi hann även med att spåra och träna lite av varje. Vi har haft en jättetrevlig helg och jag är så himla glad att ha alla mina fina valpköpare som gör ett jättebra jobb med sina hundar   

 
                                               

       

                           

LO

Av Tina Johansson - 18 mars 2015 09:27

Så kom då Lo "hem" igen. En otroligt söt och charmig unghund. Hon kände igen oss och tog mig som fast punkt direkt. Det är en fartig och sportig tjej som verkligen är genomsnäll och social utan att för den skull kasta sig över alla människor. Hon har fått rasa av sig med Mindy och även träffat moster Lilith, gamlamormor Tilly och mamma Lizzie. 

Som läget ser ut så har hon fått en ny husse med stor erfarenhet av arbetande hundar, gott om tid och tränings/tävlingsambitioner. Stort lycka till Bengt och välkommen i Tillyhillsgänget!

                 


Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tillyhills med Blogkeen
Följ tillyhills med Bloglovin'

Kennelvänner

Tillyhillshundar

Andra Aussielänkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se