tillyhills

Senaste inläggen

Av Tina Johansson - 24 juli 2015 17:39

Så har då det fantastiska paret Bengt och Trollan startat i lk1 igen med delad klassvinst och 184 poäng! 

 

Även Charlotte och fina Mira har fått ett 1:a pris i lk1-lika stort grattis till er Charlotte!

Marina och Lilith har debuterat i lkII med lite missar men enligt Marina en jättebra känsla och  t.ex en 10:a på fjärren. Bra jobbat-på det igen bara!

   

Jag hoppas att jag inte glömt att nämna någon!

 

Jag var och tittade på IPO-träningen förra veckan så här kommer lite nya bilder.

                 

Sen har jag lite nya bilder på Jävlar Anamma "Pu"och hennes mamma Drak-Ulla "Lizzie"

 

       

PU

 

             Lizzie

 

             

 

   

Av Tina Johansson - 9 juli 2015 10:01


 STORT grattis till Mia och hennes "Lilla Svarta Pu" Tillyhills Jävlar Anamma som också fått sitt höftledsresultat avläst. HD A ED 0 Hittills full pott på kullen!


 Igår kväll var mamma Lizzie och hennes systrar Lilith och Mindy och tränade rapport och lydnad. Det kändes jättebra. Snabba och fokuserade!

 

                   


Av Tina Johansson - 5 juli 2015 14:21


Just nu är det många som är igång och tävlar. Förra helgen placerade sig Pepita och SEAGCh SEAG(hopp)Ch Tillyhills Humpty Dumpty "Timi" på plats 14 i Agility-SM och denna helgen har de plockat SM-pinnar på Guldagilityn i Kalmar. Jag hade turen att få se dem live i fredags, så jag passade på att fota lite. Träffade även Helen och fina Ella som gjorde ett jättefint lopp   . En som är för ung för att tävla är lilla svarta Pu men hon satt och hejade fram sin flock så det var ju ett plus att få pussa lite på henne också!
                                     

Idag har jag just fått nyheter från Bengt och Trollan som debuterat i lk1 med ett 1:a pris och en andraplats med bl.a 10 p på apportering och helhet. Stort grattis till er! Tänk vad bra det blev med Trollans nya hem :)

 

   

 

En som också visat framtassarna i veckan är Black med matte Mona. Först ett 1:a pris i lk1 och sedan igår ett godkänt BH-prov. Så nu är de färdiga för att ut och träna/tävla IPO och BSL så mycket de vill. GRATTIS!

   


Idag har dessutom Anna och Ascot tävlat rallylydnad i Falsterbo och fått titeln RLDN. Jättegrattis Anna!

     

 


Sedan de obligatoriska bilderna från veckan som gått med lite allt möjligt!

                                 

Av Tina Johansson - 27 juni 2015 21:17

Här kommer en trevlig uppdatering. Först så skickar vi ett jättegrattis till Helen och Ella som tävlat agility och placerat sig på plats 7 av 63 startande. 

 

Bilden är jag ärligt stulit av Helen ;)


I helgen håller vi tummarna för pepita och Timi som tävlar i agility-SM: Lycka till!

 


I Tisdags var det dags att röntga de första ur Kraftuttryckskullen. Vi passade på att ta en liten mini-kennelträff samtidigt. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser hur bra omplaceringen av Tjong I Medaljongen (numera Trollan) blev. Ett bättre hem kunde hon inte fått och man ser hur hon trivs med sin nya husse och matte. De har dessutom kommit jättelångt på den här korta tiden. 

     

En glad överraskning blev det när Katta dök upp för att träffa oss och röntga Pina samtidigt. Bra valpköpare som kör sisådär en 20 mil lite drygt enkel resa för att höftledsröntga här..Men så blev det ju bästa resultat också. Redan idag låg det ute på hunddata. HD A och ED 0 på både Trolllan och Pina. Känns jättebra!

Liza och Fräck dök också upp för att träffa unghundarna så de fick leka av sig lite :)

                        

Här ligger ett klipp på syrran Pu ett år som är söt som socker och väldigt duktig!


Jag uppdaterar inte så ofta här så ni som har tillgång till facebook kan gå med i vår grupp där  https://www.facebook.com/groups/1491334531104707/

Av Tina Johansson - 16 juni 2015 20:20

I helgen var Mona och Black, Inga-Lill och Sheena och gjorde exteriörbeskrivning i Kalmar. Båda hundarna fick gk så stort grattis till det!

       

 

Kraftuttrycken har fyllt ett år nu så det kommer att börja ramla in röntgenresultat efter hand och MH kommer att ske i början av Augusti på SK Listerby.  Ska bli jättespännande att se vad de har att bjuda på! Trevliga brukshundar ser vi att de håller på att utvecklas till i alla fall   

 

 

         

 

             

 

Mindy är ögonlyst utan anmärkning så vi är ett steg närmre en valpkull. Om det går som vi hoppas så ska hon löpa i sept/oktober så det kommer att bli vintervalpar i så fall. Pappa till valparna kommer att bli Korad Maibe Tails Epson Gates. Mer info finns tidigare i bloggen och på hemsidan www.tillyhills.se

 

       

Av Tina Johansson - 3 juni 2015 22:57

Stort grattis till Carina och Tillyhills Ebba Grön som debuterat i lk 1 med ett 1:a pris och klassvinst!

 

     


Idag har jag varit och ögonlyst Mindy ua hos Eva Gustavsson som var på kliniken och hade ögondag. 

 

 

Annars har det inte hänt så hemskt mycket men jag har kommit igång att träna lite lydnad med Mindy igen. Det har inte blivit så mycket att jag åkt iväg och tränat med henne eftersom det varit så lång tid med sjukdom i familjen här och man inte varit så motiverad. Men nu känns det lite roligare! Vi tränar ju ganska mycket sök också, det är jätteroligt och träningskompisarna börjar verkligen bli duktiga!

 

       

Sedan har jag som vanligt varit och tittat lite när mina valpköpare tränat på nära håll :)

                   

 

Till sist lite bilder på lite av varje som vanligt!

                     

       

 

 

Av Tina Johansson - 18 maj 2015 15:12

Äntligen har vi bestämt vilken hane som kommer att användas till Mindy. Det blir KORAD Maibe tails Epson Gates S64298/2009

 

 

Han är en social och miljösäker hund som är gk Elitkl spår, 1a pris i lk2 och har excellent på utställning. Vi har en kull efter Epson tidigare med Korad Tillyhills Beata Stonehill som är trevliga hundar med stor potential. De finns under kullstatistik (Punk-kullen) på min hemsida. För frågor och info ring mig på 0701452660

 

           

Av Tina Johansson - 18 maj 2015 09:06

Stort grattis till Liza och Tillyhills Anti Cimex "Fräck" som i helgen gjort ett gk BH-prov vilket innebär att de får tävla IPO/BSL

Bilder från lydnadsdelen:

 

                           

 

Här finns film från miljödelen. Tack till Mia O som filmade!

 

 

 

Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tillyhillshundar


Ovido - Quiz & Flashcards