tillyhills

Alla inlägg den 24 april 2010

Av Tina Johansson - 24 april 2010 12:10

Idag har jag försökt ta bilder av en och en. Inte så enkelt och kanske inte så mycket att se ännu egentligen, men jag vet hur det är att vänta på valp. Varje nyhet är ju spännande.

Tilly har varit lite halvdålig ett par dagar. Blev jättedålig i magen i förrgår natt (det brukar ju många tikar bli efter en valpning med allt vad moderkakor och annat de stoppar i sej) , igår natt var hon ännu värre, ute varje halvtimma hela natten. Hon brukar aldrig vara dålig i magen annars, kan sätta i sej vad som helst. Eftersom det är svårt att svälta en tik med så många valpar som är beroende av att dia blir man ju ganska orolig som uppfödare men efter lite olika mediciner (tack Elisabeth!)och dietmat är hon pigg och glad igen tack och lov (redan igår eftermiddag) ! Valparna verkar pigga och runda och har nog inte märkt av någonting. Tilly har varit med och fodrat hästar idag och jag har gjort ett (väldigt enkelt) uppletande för hon ville så gärna göra något kul. Sedan var det bråttom in igen.

Namn på valparna kommer att ha tema SKURKAR! Liza har bidragit med en hel lista som jag väljer bland. Har ni förslag så mottages de tacksamt. Jag tror att jag har hittat Cruella de Vil ......En dam som roffar åt sej och ska vara först.        


Sedan har vi en röd hane som är en riktig liten klump, puttar också undan sina syskon.        

Sedan har vi en svart hane som också är bland de största . Man börjar se lite tantecken på honom nu.

     

Nästa hane är mitt emellan i storlek, han är svartbrun och jag vet faktiskt inte om han blir röd eller svart. Söt liten kille!      

Sedan har vi merlehanarna. Ännu så länge väldigt lika varann i storlek och i beteende. Vi börjar med "Kapten Krok" eller kanske The Riddler?        

Sedan har vi Mr Freeze? Long John Silver? The Grey Ghost? 

      

Sedan resten av damerna. Nästa gangster som piper högljutt när hon forcerar sina stackars syskon i jakten på att komma FÖRST till maten. Magica De Hex? Poison Ivy?

    

Sedan har vi de två minstingarna som är vid gott mod trots att de största roffar åt sej. Så otroligt söta båda två!


      


       


      

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<<
April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tillyhillshundar


Ovido - Quiz & Flashcards