tillyhills

Direktlänk till inlägg 24 april 2010

PORTRÄTT AV SKURKARNA

Av Tina Johansson - 24 april 2010 12:10

Idag har jag försökt ta bilder av en och en. Inte så enkelt och kanske inte så mycket att se ännu egentligen, men jag vet hur det är att vänta på valp. Varje nyhet är ju spännande.

Tilly har varit lite halvdålig ett par dagar. Blev jättedålig i magen i förrgår natt (det brukar ju många tikar bli efter en valpning med allt vad moderkakor och annat de stoppar i sej) , igår natt var hon ännu värre, ute varje halvtimma hela natten. Hon brukar aldrig vara dålig i magen annars, kan sätta i sej vad som helst. Eftersom det är svårt att svälta en tik med så många valpar som är beroende av att dia blir man ju ganska orolig som uppfödare men efter lite olika mediciner (tack Elisabeth!)och dietmat är hon pigg och glad igen tack och lov (redan igår eftermiddag) ! Valparna verkar pigga och runda och har nog inte märkt av någonting. Tilly har varit med och fodrat hästar idag och jag har gjort ett (väldigt enkelt) uppletande för hon ville så gärna göra något kul. Sedan var det bråttom in igen.

Namn på valparna kommer att ha tema SKURKAR! Liza har bidragit med en hel lista som jag väljer bland. Har ni förslag så mottages de tacksamt. Jag tror att jag har hittat Cruella de Vil ......En dam som roffar åt sej och ska vara först.        


Sedan har vi en röd hane som är en riktig liten klump, puttar också undan sina syskon.        

Sedan har vi en svart hane som också är bland de största . Man börjar se lite tantecken på honom nu.

     

Nästa hane är mitt emellan i storlek, han är svartbrun och jag vet faktiskt inte om han blir röd eller svart. Söt liten kille!      

Sedan har vi merlehanarna. Ännu så länge väldigt lika varann i storlek och i beteende. Vi börjar med "Kapten Krok" eller kanske The Riddler?        

Sedan har vi Mr Freeze? Long John Silver? The Grey Ghost? 

      

Sedan resten av damerna. Nästa gangster som piper högljutt när hon forcerar sina stackars syskon i jakten på att komma FÖRST till maten. Magica De Hex? Poison Ivy?

    

Sedan har vi de två minstingarna som är vid gott mod trots att de största roffar åt sej. Så otroligt söta båda två!


      


       


      

 
 
Ingen bild

Suzan

24 april 2010 13:56

Äntligen- jag blev lite orolig igår när vi inte fick läsa något. Men jag förstår att det är mycket nu - det är bara vi som är så otåliga:-)
Den karamellsöta lilla redmerle tiken är verkligen något extra. De andra är också jättegoa men jag tror det är något speciellt med den här röda skurkflickan. Önskar att jag vore där och kunde snusa på dem...Sköt om er nu!

 
Ingen bild

Hasse

24 april 2010 16:37

namn på varje kan vara svårt men hela bunten påminner mig om björnligan.....

 
Ingen bild

inga-lill

24 april 2010 19:45

Hej!
Tack för titten, Tilly är så duktig med sina valpar tur annars hade jag smugglat den blå, urläcker , jag gillar ju annars trefärgade men denna kille var läcker, fin o jämn kull denna gång oxå:)

 
Liza,Lotus&Pax

Liza,Lotus&Pax

24 april 2010 21:28

Ååååh vad fina de är! Helt fantastiskt vad fina valpar Tilly och Lotus har gjort, jag blir helt tårögd! Skönt att Tilly mår bättre nu i alla fall, otäckt när tikarna inte mår bra...
Jag ser så fram emot att komma och kolla, hoppas att veckorna går snabbt!

http://www.lizashundar.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Smokey

24 april 2010 22:12

Hej mamma Tilly och Tina!
Vad många fina syskon jag har fått. Och människovalpen är också väldigt fin. Det tycker min matte också

 
Ingen bild

Sara

25 april 2010 00:00

Vilka fina bilder Tina!! Kanske svårt att misslyckas på sådana fina modeller. Jag hoppas Tilly blir bättre å att dem små fortsätter smaska på å bli stora fina valpar! Tack för de glädjande beskedet igår! Jag är så glad! :)

 
Ingen bild

Lin & Guinness

25 april 2010 15:06

Hi, hi, kul tema! Måste ju bara in här med jämna mellanrum och uppdatera oss :) Hoppas att mamma Tilly mår bättre nu. Kramar från oss!

 
Katta

Katta

25 april 2010 19:43

Kul att se enskilda kort på dom. Jättefina, härliga färger. Det var ni gjort bra Lotus och Tilly!

http://realsugar.se

 
Ingen bild

Suzan

25 april 2010 20:49

Ju mer jag tittar desto mer fascinerad blir jag. Cruella de vil ser ju också ut som en riktigt härlig skurk. Underbara färger - ser ut som hon är både blå och brun.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina Johansson - 4 februari 2020 19:03

Tja jag vet inte riktigt var jag ska börja eftersom det hänt en himla massa sedan förra blogginlägget! Jag gör uppdateringar på Tillyhills Kennel på Facebook nästan dagligen, så välkomna dit ni som har möjlighet    Det blev lite omändringar i mina ...

Av Tina Johansson - 31 mars 2019 19:35

Nu måste jag skriva av mig (igen). De sista veckorna har jag läst så många inlägg där folk rekommenderar aussien som perfekta familje/sällskapshundar. Det gör mig både ledsen och förbannad! Jag blir även ganska mörkrädd efter samtal med folk som kall...

Av Tina Johansson - 20 januari 2019 11:38

I söndags föddes en kull valpar efter KORAD SPHIII Maibe Tails Uno och Mindy (Tillyhills Vildvittra) Det var en stor kull på 13 (!) valpar. Elva stycken har klarat sig och det är ett piggt och starkt gäng som växer för varje dag. Fem hanar och sex ti...

Av Tina Johansson - 30 juli 2018 22:54

Oj vad dåligt uppdaterad bloggen är! Det har hänt så mycket att jag inte vet var jag ska börja och risken att jag glömmer att nämna någons resultat är stor..Jag skriver det mesta på Tillyhills Kennel på Facebook nu för tiden :) Vi har ju bl.a haft MH...

Av Tina Johansson - 12 mars 2018 16:46

Då är man stolt uppfödare igen :) Stort tack till er alla som skickar in resultat till Årets Aussie och sätter vårt kennelnamn på listorna! I år var det lite nya regler som gjorde att ett av våra allra vinstrikaste ekipage inte får ta åt sig av ära...

Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<<
April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tillyhillshundar


Ovido - Quiz & Flashcards