tillyhills

Senaste inläggen

Av Tina Johansson - 1 november 2015 16:00

Här kommer några bilder på de små underverken. Inte så bra bilder men alltid något i alla fall. Jag vill inte störa dem så mycket utan passar på när de lägger sig på rätt ställe. Mindy mår bra och är jätteduktig med dem. Det är ett par stycken som är lite mindre än sina syskon så jag försöker att lägga till dem så ofta jag kan. De större vill gärna roffa åt sig de bästa platserna i matbaren ;)

Först några bilder på tikarna.

             

Hanarna.

 

       

 

Och lite blandat..

             Av Tina Johansson - 29 oktober 2015 09:51

Då har valparna anlänt! Fem dagar för tidigt kom de igår kväll. Det blir bara en hastig uppdatering här just nu eftersom jag är lite halvtrött efter en vaknatt!

Mindy har skött sig fantastiskt bra. Vilken otroligt lugn och stabil tik hon är    Vi har just varit iväg och tagit en röntgenbild för att säkert se att det inte var någon valp kvar. Hon är fortfarande lite tjock nämligen..Som tur var så var det tomt. Det blev 9 valpar men en var helt livlös när den kom ut och jag lyckades inte få liv i den. Men 8 stycken känns som en alldeles lagom kull till en förstföderska :)

Det är 4 hanar och 4 tikar, ska bli fantastiskt roligt att följa dem!

       


Av Tina Johansson - 25 oktober 2015 15:54

Vilken helg! Två stycken ur Kraftuttryckskullen har blivit uppflyttade till lkl   

Stort grattis Mia och Tillyhills Jävlar Anamma "Pu" och Bengt med Tillyhills Tjong i Medaljongen "Trollan". Båda hamnade på plats två på pallen dessutom!

 

       

 

Idag har Abbe varit och hälsat på. Eftersom Mindy ska ta det lite lugnt så blev det mest lite bus och lek..

               

 

Nu är det inte så många dagar tills valparna kan komma. Håll tummarna för oss så att allt ska gå bra! Jag är alltid lite halvstirrig inför en valpning, vet ju att mycket kan hända..         

Av Tina Johansson - 21 oktober 2015 20:34

Nu är det mindre än två veckor kvar till valpningen och vi har plockat in valplådan så att Mindy ska vänja sig vid att sova i valprummet.

 

Eftersom jag tycker det är bra att veta ungefär hur många valpar det blir och har lätt för att ordna med röntgen så har vi tagit en bild för att kolla läget. 

 

För den oinvigde är det inte så lätt att se några valpar överhuvudtaget, men jag ser nog minst 8 i alla fall. Troligen ytterligare en eller två..

Mindy har gått upp 7 kilo redan och hon är väldigt tjock. Vi får hålla tummarna för att hon inte börjar valpa allt för tidigt när det börjar bli ont om plats i livmodern..

 

Här är lite nya bilder på tjockisen.

           

 

Ni som är intresserade av att veta mer om den väntade kullen kan nå mig på 0701452660  

Av Tina Johansson - 13 oktober 2015 20:23

Jag börjar med ett stort grattis till Mona med Black som var på MT förra helgen och blev godkänd med 445 poäng. Exteriörbeskrivningen var redan gjord så nu kan de lägga till titeln KORAD framör namnet. Marina och Lilith var också på MT och blev gk med 415 poäng. Grattis! Exteriörbeskrivningen kommer att göras i November. Jag kommer troligen att låna in Lilith för avel under 2016 men återkommer med mer info när hane är bestämd   

        Mindy blir rundare för varje dag. Hon vägde 25,6 idag och har gått upp över 5 kilo! Det är lite mindre än 3 veckor kvar så man undrar ju hur hon kommer att se ut sista veckan! Hon är väldigt pigg och glad, äter lite sämre än i vanliga fall men godsaker slinker ner hur lätt som helst. Nåja man ska väl bli lite uppassad i det läget!

 


        

Inga-Lill och Sheena var och tävlade i Rallylydnad i helgen och fick ett gk resultat i fortsättningsklassen. Grattis till er!

   

       


Till er som vill följa vad som händer vill jag påminna om min sida på FB som heter Tillyhills Kennel och så hemsidan förstås www.tillyhills.se Av Tina Johansson - 3 oktober 2015 22:21

Idag har Epson/Beavalparna åter igen visat framtassarna!

 

Först ut var Inga-Lill och Sheena som var i Listerby för att göra sitt BH-prov som de klarade galant. Så nu är det bara att ut och köra IPO/BSL så mycket de vill   

 

 

Liza och Fräck var också i Listerby. De tävlade BSL 2 med den äran! Snyggt jobbat med BSL 1 och BSL 2 på två helger, imponerande!

 

 

Mona och Black var i Karlskrona och tävlade lydnad idag och de slog till med LP1 Grattis!

 

 

 

Inte någon Punkare men väl ett Monster har tävlat lk 2 idag. Lilith och Marina fick inte så superhöga poäng men hade en bra känsla och det är värt mycket! Kul att ni är på G Marina.

 

Sedan lite blandade bilder som vanligt..

                           

Av Tina Johansson - 30 september 2015 13:00

Nu har snart halva dräktighetstiden gått för Mindy. Hon börjar faktiskt bli lite rundare redan. Man ser det mest uppifrån, eftersom hon blivit betydligt bredare över ryggen. Hon har gått upp nästan 2 kilo! Vågen visade på 22.7 igår och hon vägde knappt 21 innan.

Här är några bilder från idag...

 

 

 

 

 

   


Av Tina Johansson - 26 september 2015 20:34

Idag har jag varit och tittat/hejat på Inga-Lill och Sheena, Liza och Fräck i Karlskrona. Sheena skötte sig jättebra men det fattades lite för att få gk BH-prov. Vi var nog många som trodde att ni hade klarat det :)  Bättre lycka nästa gång! 

       

Liza och Fräck glänste i spåret och fick 92 poäng, snygg debut! I lydnaden gick det också jättebra och de fick dagens bästa resultat, 87 p. Sammanlagt 179 poäng och gk BSL1   Kenneln har ett BSL1 tidigare som Inga-Lill och Daizy tagit. Så himla roligt med aussies som visar att rasen minsann kan komma en bit även i den sporten.Hur långt ska bli mycket spännande att följa!   

Stort grattis Liza! Kennelmamman är sååå stolt över er.

 

         

För er som vill följa oss på lite närmre håll finns det en FB-sida som heter Tillyhills Kennel, välkomna! 

 


Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tillyhillshundar


Ovido - Quiz & Flashcards