tillyhills

Senaste inläggen

Av Tina Johansson - 25 oktober 2015 15:54

Vilken helg! Två stycken ur Kraftuttryckskullen har blivit uppflyttade till lkl   

Stort grattis Mia och Tillyhills Jävlar Anamma "Pu" och Bengt med Tillyhills Tjong i Medaljongen "Trollan". Båda hamnade på plats två på pallen dessutom!

 

       

 

Idag har Abbe varit och hälsat på. Eftersom Mindy ska ta det lite lugnt så blev det mest lite bus och lek..

               

 

Nu är det inte så många dagar tills valparna kan komma. Håll tummarna för oss så att allt ska gå bra! Jag är alltid lite halvstirrig inför en valpning, vet ju att mycket kan hända..         

ANNONS
Av Tina Johansson - 21 oktober 2015 20:34

Nu är det mindre än två veckor kvar till valpningen och vi har plockat in valplådan så att Mindy ska vänja sig vid att sova i valprummet.

 

Eftersom jag tycker det är bra att veta ungefär hur många valpar det blir och har lätt för att ordna med röntgen så har vi tagit en bild för att kolla läget. 

 

För den oinvigde är det inte så lätt att se några valpar överhuvudtaget, men jag ser nog minst 8 i alla fall. Troligen ytterligare en eller två..

Mindy har gått upp 7 kilo redan och hon är väldigt tjock. Vi får hålla tummarna för att hon inte börjar valpa allt för tidigt när det börjar bli ont om plats i livmodern..

 

Här är lite nya bilder på tjockisen.

           

 

Ni som är intresserade av att veta mer om den väntade kullen kan nå mig på 0701452660  

ANNONS
Av Tina Johansson - 13 oktober 2015 20:23

Jag börjar med ett stort grattis till Mona med Black som var på MT förra helgen och blev godkänd med 445 poäng. Exteriörbeskrivningen var redan gjord så nu kan de lägga till titeln KORAD framör namnet. Marina och Lilith var också på MT och blev gk med 415 poäng. Grattis! Exteriörbeskrivningen kommer att göras i November. Jag kommer troligen att låna in Lilith för avel under 2016 men återkommer med mer info när hane är bestämd   

        Mindy blir rundare för varje dag. Hon vägde 25,6 idag och har gått upp över 5 kilo! Det är lite mindre än 3 veckor kvar så man undrar ju hur hon kommer att se ut sista veckan! Hon är väldigt pigg och glad, äter lite sämre än i vanliga fall men godsaker slinker ner hur lätt som helst. Nåja man ska väl bli lite uppassad i det läget!

 


        

Inga-Lill och Sheena var och tävlade i Rallylydnad i helgen och fick ett gk resultat i fortsättningsklassen. Grattis till er!

   

       


Till er som vill följa vad som händer vill jag påminna om min sida på FB som heter Tillyhills Kennel och så hemsidan förstås www.tillyhills.se Av Tina Johansson - 3 oktober 2015 22:21

Idag har Epson/Beavalparna åter igen visat framtassarna!

 

Först ut var Inga-Lill och Sheena som var i Listerby för att göra sitt BH-prov som de klarade galant. Så nu är det bara att ut och köra IPO/BSL så mycket de vill   

 

 

Liza och Fräck var också i Listerby. De tävlade BSL 2 med den äran! Snyggt jobbat med BSL 1 och BSL 2 på två helger, imponerande!

 

 

Mona och Black var i Karlskrona och tävlade lydnad idag och de slog till med LP1 Grattis!

 

 

 

Inte någon Punkare men väl ett Monster har tävlat lk 2 idag. Lilith och Marina fick inte så superhöga poäng men hade en bra känsla och det är värt mycket! Kul att ni är på G Marina.

 

Sedan lite blandade bilder som vanligt..

                           

Av Tina Johansson - 30 september 2015 13:00

Nu har snart halva dräktighetstiden gått för Mindy. Hon börjar faktiskt bli lite rundare redan. Man ser det mest uppifrån, eftersom hon blivit betydligt bredare över ryggen. Hon har gått upp nästan 2 kilo! Vågen visade på 22.7 igår och hon vägde knappt 21 innan.

Här är några bilder från idag...

 

 

 

 

 

   


Av Tina Johansson - 26 september 2015 20:34

Idag har jag varit och tittat/hejat på Inga-Lill och Sheena, Liza och Fräck i Karlskrona. Sheena skötte sig jättebra men det fattades lite för att få gk BH-prov. Vi var nog många som trodde att ni hade klarat det :)  Bättre lycka nästa gång! 

       

Liza och Fräck glänste i spåret och fick 92 poäng, snygg debut! I lydnaden gick det också jättebra och de fick dagens bästa resultat, 87 p. Sammanlagt 179 poäng och gk BSL1   Kenneln har ett BSL1 tidigare som Inga-Lill och Daizy tagit. Så himla roligt med aussies som visar att rasen minsann kan komma en bit även i den sporten.Hur långt ska bli mycket spännande att följa!   

Stort grattis Liza! Kennelmamman är sååå stolt över er.

 

         

För er som vill följa oss på lite närmre håll finns det en FB-sida som heter Tillyhills Kennel, välkomna! 

 


Av Tina Johansson - 25 september 2015 19:27

Idag har vi kollat Mindy med ultraljud, vi var så nyfikna så vi kunde inte låta bli    Och jodå där var ett litet gäng minsann. Svårt att säga hur många men flera stycken åtminstone. Så nu får vi hålla tummarna att det inte händer något under dräktigheten och att det i första veckan i November är dags för valpning.

  

Alltså är det dags för lilla fröken att börja äta ett dräktighets/valpfoder. Om hon fått välja själv så hade nog maten mest bestått av köttbullar!

 

 

Blivande föräldrar Korad Maibe Tails Epson Gates

   

och Tillyhills Vildvittra

       

 

Idag kom röntgenresultatet på den femte (av sex stycken) ur vår förra kull. HD A ED 0 , grattis Christina och Samba! Bara en kvar att röntga-hittills har alla A-höfter och fria armbågar   

   

  
Av Tina Johansson - 20 september 2015 20:19

Nu har både Carina och Helen varit och tävlat igen. Ebba uppflyttad hkl sök och Ella ytterligare en pallplats och pinne i agility! Stort grattis till er båda   

    

Här har vi haft sökträning idag och det var som vanligt jätteroligt och hundarna skötte sig jättebra. Marina och Lilith är så himla duktiga och börjar bli tävlingsklara. Det ser kanonbra ut   

Vi har hittat ett väldigt bra ställe att vara på här i närheten så efter träningen tog vi en go-fika med Sofies nybakade äppelkaka och eftersnack i uterummet.

Tyvärr är det svårt att fota i sökskogen så det får bli lite bilder från leken efteråt istället. Ska försöka filma lite nästa gång..Slänger in några gamla bilder på stjärnorna också!

                         


 

I tisdags hade vi finbesök av Charlotte och Epson/Beadottern Mira (Tant Strul) som är en otroligt häftig och trevlig hund. En fläckig och vänlig virvelvind   

         

Ni som är intresserade av vår väntade kull är välkomna att ringa mig på 0701452660

Jag kommer framförallt att välja valpköpare som har intresse av att träna brukset vilket passar de här linjerna allra bäst. 

 


 6 valpar ur förra Epsonkullen med pappa Epson i mitten

 Anti Cimex "Fräck" Epson/Bea-son
    

Black Flag Epson/Bea-son


Jävlar Anamma "Pu" Mindys systerdotter

 

 

Vildvittra "Mindy" mamma till väntade kullen 


 

Cookie Monster "Jacko" Mindys kullbror  

 

 

 

Friggin In The Riggin "Cisco" Epson/Bea-son

 

 

Fräck igen..


Sheena

 

Black

 


Sheena Is A Punkrocker, dotter till Epson/Bea

 

   

Lilith

 

 

 

 

 


Lilith, kullsyster till Mindy

 


Sheena,  Epson/Bea-dotter
 

Tjong I Medaljongen systerdotter till Mindy   

Bomber Och Granater, Mindys systerson

 

 

Mindys kullsyster Lizzie 

 

 


Lizzie 

Molly Epson/Bea-dotter  

 


Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tillyhills med Blogkeen
Följ tillyhills med Bloglovin'

Kennelvänner

Tillyhillshundar

Andra Aussielänkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se