tillyhills

Senaste inläggen

Av Tina Johansson - 14 november 2015 11:40

Nu kan vi äntligen gå ut med vilken hane som kommer att användas till LP1 Tillyhills Lilith framåt vårkanten. Det blir KORAD LP1 LP2 LP3 SELCH SEBCH TJH (FM) Sugarwinds A True Friend "Vegas" Uppfl ekl sök, Rasmästare sök 2015 agility och hoppklass 2 Tack Malin för förtroendet att få använda din fina hund och Marina för att låta mig låna in fina Lilith i avel. Lilith har nyligen gjort sitt MT med 415 poäng och har just kommit ut i söket och lk2, hon har excellent på utställning, en social, sund och härlig arbetshund. Valparna kommer enbart att säljas till bruksintresserade köpare.

       

 

Här kommer lite nya bilder på valparna som börjar se sig om i livet. Så himla härliga redan!

                                           

ANNONS
Av Tina Johansson - 7 november 2015 15:56

Idag är valparna 10 dagar och de börjar försöka resa sig på ostadiga ben. Några har små små springor till ögon. Och så var det då namnen! Igår var Liza och Mia som jag brukar ha som bollplank här och hade åsikter! Mindy tyckte att det var helt underbart med besök, hon tycker att det är väldigt trist i valprummet ensam..

Kullen kommaer att kallas Tillyhills Pepp-kull tror jag!

 

 

Detta är Tillyhills Gott Gry

 

 

 

Tillyhills Rappa På

 

 

Tillyhills Heja Heja

 

     

Tillyhills Kämpaglöd

 

 

Tillyhills Plattan I Mattan

 

   

 

Tillyhills Kör Bara Kör

 

   

 

Tillyhills Ta Täten

 

   

 

Tillyhills Ge Järnet

 

Jag hoppas att de kommer att bli nöjda med sina namn   och att det ska låta bra på tävlingsbanorna   

 

 

 

 

 

        

ANNONS
Av Tina Johansson - 4 november 2015 17:52

Jag börjar med ett stort grattis till Elin och Korad Tillyhills Lucifer som blivit certifierat patrullhundsekipage!

 

 

 

Nästa grattis går till Pepita och SEAGCH SEAG(HOPP)CH Tillyhills Humpty Dumpty som är klara för SM även 2016!

 

 

Idag är valparna redan 1 vecka och mamma hjälpte mig lite snabbt att hålla upp var och en för ett litet första porträtt. Ännu så länge mår de ju bäst av att bara ligga i valplådan i lugn och ro så det blir ju inga proffsfoton precis men jag skulle ändå kolla igenom dem lite. Klorna behöver klippas men det får vänta några dagar till :)

 

 

Svartvita tiken

     

Lilla svartvita hanen

 

     

Svartvita hanen 2

 

 

 

Röd tik

 

     

 


 

BM hane med stora svarta fläckar

   

BM hane med halv bläs och små fläckar

 

       

BM tik

 

   

Trefärgad tik

 

Mindy är pigg och glad och vill hemskt gärna vara ute och leka en stund!

                            

Av Tina Johansson - 1 november 2015 16:00

Här kommer några bilder på de små underverken. Inte så bra bilder men alltid något i alla fall. Jag vill inte störa dem så mycket utan passar på när de lägger sig på rätt ställe. Mindy mår bra och är jätteduktig med dem. Det är ett par stycken som är lite mindre än sina syskon så jag försöker att lägga till dem så ofta jag kan. De större vill gärna roffa åt sig de bästa platserna i matbaren ;)

Först några bilder på tikarna.

             

Hanarna.

 

       

 

Och lite blandat..

             Av Tina Johansson - 29 oktober 2015 09:51

Då har valparna anlänt! Fem dagar för tidigt kom de igår kväll. Det blir bara en hastig uppdatering här just nu eftersom jag är lite halvtrött efter en vaknatt!

Mindy har skött sig fantastiskt bra. Vilken otroligt lugn och stabil tik hon är    Vi har just varit iväg och tagit en röntgenbild för att säkert se att det inte var någon valp kvar. Hon är fortfarande lite tjock nämligen..Som tur var så var det tomt. Det blev 9 valpar men en var helt livlös när den kom ut och jag lyckades inte få liv i den. Men 8 stycken känns som en alldeles lagom kull till en förstföderska :)

Det är 4 hanar och 4 tikar, ska bli fantastiskt roligt att följa dem!

       


Av Tina Johansson - 25 oktober 2015 15:54

Vilken helg! Två stycken ur Kraftuttryckskullen har blivit uppflyttade till lkl   

Stort grattis Mia och Tillyhills Jävlar Anamma "Pu" och Bengt med Tillyhills Tjong i Medaljongen "Trollan". Båda hamnade på plats två på pallen dessutom!

 

       

 

Idag har Abbe varit och hälsat på. Eftersom Mindy ska ta det lite lugnt så blev det mest lite bus och lek..

               

 

Nu är det inte så många dagar tills valparna kan komma. Håll tummarna för oss så att allt ska gå bra! Jag är alltid lite halvstirrig inför en valpning, vet ju att mycket kan hända..         

Av Tina Johansson - 21 oktober 2015 20:34

Nu är det mindre än två veckor kvar till valpningen och vi har plockat in valplådan så att Mindy ska vänja sig vid att sova i valprummet.

 

Eftersom jag tycker det är bra att veta ungefär hur många valpar det blir och har lätt för att ordna med röntgen så har vi tagit en bild för att kolla läget. 

 

För den oinvigde är det inte så lätt att se några valpar överhuvudtaget, men jag ser nog minst 8 i alla fall. Troligen ytterligare en eller två..

Mindy har gått upp 7 kilo redan och hon är väldigt tjock. Vi får hålla tummarna för att hon inte börjar valpa allt för tidigt när det börjar bli ont om plats i livmodern..

 

Här är lite nya bilder på tjockisen.

           

 

Ni som är intresserade av att veta mer om den väntade kullen kan nå mig på 0701452660  

Av Tina Johansson - 13 oktober 2015 20:23

Jag börjar med ett stort grattis till Mona med Black som var på MT förra helgen och blev godkänd med 445 poäng. Exteriörbeskrivningen var redan gjord så nu kan de lägga till titeln KORAD framör namnet. Marina och Lilith var också på MT och blev gk med 415 poäng. Grattis! Exteriörbeskrivningen kommer att göras i November. Jag kommer troligen att låna in Lilith för avel under 2016 men återkommer med mer info när hane är bestämd   

        Mindy blir rundare för varje dag. Hon vägde 25,6 idag och har gått upp över 5 kilo! Det är lite mindre än 3 veckor kvar så man undrar ju hur hon kommer att se ut sista veckan! Hon är väldigt pigg och glad, äter lite sämre än i vanliga fall men godsaker slinker ner hur lätt som helst. Nåja man ska väl bli lite uppassad i det läget!

 


        

Inga-Lill och Sheena var och tävlade i Rallylydnad i helgen och fick ett gk resultat i fortsättningsklassen. Grattis till er!

   

       


Till er som vill följa vad som händer vill jag påminna om min sida på FB som heter Tillyhills Kennel och så hemsidan förstås www.tillyhills.se Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Senaste kommentarerna

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tillyhills med Blogkeen
Följ tillyhills med Bloglovin'

Kennelvänner

Tillyhillshundar

Andra Aussielänkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se