tillyhills

Senaste inläggen

Av Tina Johansson - 14 juni 2016 22:29

Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar här pga väldigt mycket runt valparna som har fått gå före! Jag uppdaterar mycket mer på Tillyhills kennel på facebook för er som vill följa oss.

Men nu vill jag skryta lite och tacka alla fantastiska valpköpare som är ute och tävlar! Kraftuttrycken har verkligen kommit igång och tävlar både lydnad och bruks. Mia och Pu var nyligen och tävlade lydnad med ett förstapris och hamnade överst på pallen, stort grattis till er!

  

 

Sedan har vi fått ytterligare tre hundar med godkänt MT. Två av dem hade redan exteriörbeskrivningen klar så de är numera KORADE. Så grattis Carina Thorp med Ebba Grön, Charlotte med Tant Strul(Mira) och Helen med New York Doll (Ella). Nu har jag fött upp 10 hundar som fått titeln KORAD och det är jätteroligt!

     

 

Några ur Peppkullen har varit på lite utställningar och har fått fina kritiker och skött sig jättebra. Plattan I Mattan blev BIR häromhelgen, grattis till er!

  

Tusen tack till alla er som åker och visar era hundar och kämpar på i alla möjliga grenar, Jag vet att det fattas många resultat här i bloggen men ni är guld värda! Här kommer lite bilder på några av stjärnorna :)

           

                 

 


Alla valpar är sålda och jag har massor av bilder på dem. Här kommer ett litet urval! Mer kommer framöver med lite presentationer osv.

 

                                                   

 

 

 

Av Tina Johansson - 18 maj 2016 14:56

Nu är de snart fem veckor de här små godingarna. Full fart! Sociala och framåt allihop med härlig attityd.

Som det ser ut så är det de två hanarna på de första bilderna som finns tillgängliga för bruksintresserade köpare men vi har inte bestämt till hundra procent ännu.

 


Rena Rama Rappakaljan

 

 

Coola Vippen

 

 

 

Leva Loppan

 

 

 

Pricken Över I

 

 

I Sus Och Dus

 

 

 

I Rödaste Rappet

 

 

 

Frid Och Fröjd

 

 

 

Med Buller Och Bång

 

 

 

Ett Strå Vassare

 

 

 

Rubb Och Stubb

 

                                       

Av Tina Johansson - 15 maj 2016 14:11

Igår hade vi mest fokus på hanarna eftersom vi hade valpköpare som ska ha hane här. Det är härliga valpar allihopa, sociala och nyfikna. Ännu så länge leker de mest lite lojt med varann och kollar in närmsta omgivningen för att sedan återgå till någons knä att sova i. Det slog mig idag att det är ovanligt tysta valpar än så länge. Inget pip och gnäll varken inne eller ute. Troligen är det en av merlekillarna kvar att tinga och kanske merletiken :)

                                                       

 

 

 

 

Av Tina Johansson - 11 maj 2016 10:22

 

 

 

 

Här går det undan, valparna är fyra veckor imorgon. De är ute en stund varje dag  och igår kväll fick alla vara med på lite nya öventyr två och två. I gräsmattan satt barnbarnen Theo och Alva och det var kycklingar, katter, ett par besökande grannar och lite annat smått och gott att titta och hälsa på. De är redan väldigt sociala och nyfikna.


Som läget är så har jag troligen någon hanvalp kvar att tinga. Det är väldigt stort riv efter aussievalpar men jag vill bara sälja till den som har stort intresse av att träna/tävla brukset framförallt. Den här kullen är ju planerad för det ändamålet! Mer info om föräldrarna på www.tillyhills.se

Massor av bilder och nya uppdateringar på min kennelsida på FB Tillyhills kennel.

 

                                                             


Av Tina Johansson - 7 maj 2016 22:30

Här växer man så det knakar! Nu har de fått börja vara ute små stunder och de blir mer och mer busiga och roliga för varje dag. En härlig kull med attityd redan :)


                                                         

Av Tina Johansson - 2 maj 2016 19:10

TILLYHILLS COOLA VIPPEN

   

TILLYHILLS MED BULLER OCH B{NG

TILLYHILLS RUBB OCH STUBB


 

TILLYHILLS FRID OCH FR;JD

TILLYHILLS LEVA LOPPAN  


   

TILLYHILLS PRICKEN ÖVER I


 

TILLYHILLS I SUS OCH DUS


 

TILLYHILLS I RÖDASTE RAPPET

TILLYHILLS RENA RAMA RAPPAKALJA

     

TILLYHILLS ETT STRÅ VASSARE


                                             


Av Tina Johansson - 24 april 2016 20:35

Stort grattis till Bengt och Tillyhills Tjong I Medaljongen till LP1 och klassvinst idag! Stolt uppfödare är jag :)

   

 

Idag är valparna tio dagar och jag hade tänkt ta fina porträtt men de var inte så särskilt samarbetsvilliga och ljuset dåligt så jag gör ett nytt försök när solen kommer fram igen! Lite bilder blev det i alla fall. De är verkligen fina våra små!

                                       

 

 

Av Tina Johansson - 21 april 2016 14:19

Idag är det redan en vecka sedan valparna föddes. Det har varit ganska mycket pass och väldigt lite sömn ;) De föddes ju lite för tidigt och några var ganska små. De har varit pigga hela tiden men när det är tio stycken som ska slåss om maten så får man passa så de minsta verkligen kommer fram och får äta. De växer allihopa och man ser för varje dag hur starka och stadiga de blir. Lilli är jätteduktig och pysslar med dem, men vill väldigt gärna ha sällskap i valprummet   

 

Mindy och Tilly fick åka till Gåsamåla några dagar så det ska vara lite lugnt här hemma. Tack för hjälpen mamma och pappa. Tack även till Marina och Sofie som hjälper till så fort det behövs barnpassning!

Här kommer några bilder som jag tog igår. Alltså de är så himla fina!

 

 

     


Hane

           

Tikar 

 

 

Hane

 


Röd hane och trefärgad tik

     

Röda tiken 

 

 

Tik, hane, hane 

 


 

 

 

Hanar

 


Tik, hane, tik

             

Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tillyhillshundar


Ovido - Quiz & Flashcards