tillyhills

Senaste inläggen

Av Tina Johansson - 11 oktober 2016 08:32

I söndags var Liza och Fräck på MT, han blev godkänd med 423 poäng och exteriören var redan klar så nu heter Fräck KORAD BSL1 BSL2 LP1 Tillyhills Anti Cimex 

       

 

I fredags eftermiddag var vi på ruinbanan och hela lördagen hade vi unghundsträningsträff i Gåsamåla. Det har varit jätteskoj och jag skickar ett stort tack till alla som hjälpte till med detta och jag är så glad att så många kunde komma! Det är modiga och sociala unghundar vi har, det ser lovande ut och ska bli himla roligt att följa dem. Det är snart dags för röntgen och MH för Mindys valpar!

Här kommer lite bilder från träffen.

 

                                                                 

 

Vi hade ju lite andra hundar på besök också :)

                 

 

 

Av Tina Johansson - 3 oktober 2016 15:36

 VÅREN 2017 PLANERAS VALPAR EFTER

 

KORAD LP1 Sons G Outside The Fire och RLDN RLDF BH Tillyhills Sheena Is A Punkrocker

           

De här valparna kommer att i första hand säljas till förare med intresse för bruksgrenarna, mer info kommer att finnas på www.tillyhills.se och Tillyhills Kennel på FB

 

 

Förra helgen gick Aussie-SM i Agility av stapeln och överst på pallen stod SEAGCH  SEAG(hopp)CH Tillyhills Humpty Dumpty med suveräna ägaren Pepita Knuutila. Stort grattis till er!

   

 

Vi skickar även ett stort grattis till Helen och Tillyhills New York Doll till deras 1:a pris i lk1!

 

Av Tina Johansson - 24 september 2016 21:56

Idag har KORAD LP1 Tillyhills Black Flag "Black"blivit den första aussien i Sverige som bestått IPO1! Stort tack till Mona som satsat helhjärtat på detta! Ska bli väldigt spännande att se fortsättningen (Y)

 

         

 

Valpplanerna har ändrats lite då jag bestämt att vänta med Mindy/Fire-kullen till hösten 2017  Jag kommer att använda RLDN RLDF BH Sheena Is A Punkrocker till våren istället. Hon är kullsyster till Black och jag har avelsrätten på en kull på henne. Alla hennes syskon är fria på höfter och armbågar, alla har genomfört MH med gk på skott, tre är Korade, en har BSL1 och BSL2, en är uppflyttad Elitklass spår och sök, en uppflyttad Elitklass spår och flera tävlar i bruks,lydnad och agility. Mer info på min hemsida www.tillyhills.se Hane är inte bestämd ännu..

 

         

 

I fredags träffade jag Tillyhills Mr Hyde som jag inte sett sedan han var runt året. En fantastiskt trevlig och stabil hund som nu kommer att bli Blekingebo! Stort lycka till med honom Lina och Gustav.

     

 

Lite blandade bilder följer som vanligt!

 

                 

 

Av Tina Johansson - 4 september 2016 20:02

Vilken tävlingshelg det varit!! Två stycken uppflyttade till Elitklass, grattis Ann-Sofie med Flogging Molly till uppflytt Elit spår och tredjeplacering och grattis till Carina och Korad Tillyhills Ebba Grön som nu även är i Elitklass i sök med klassvinst dessutom!

 

   

 

Nästa grattis går till Helen och Tillyhills New York Doll "Ella" som blivit uppflyttade till lkl spår och dessutom tvåa på pallen!

 

 


Det har ju varit rasmästerskap i helgen och dit åkte Mia och Liza för att representera kenneln. Det gjorde de med den äran!! Båda tävlade i lydnadsklass två och fick samma poäng och delad förstaplats! Liza och Fräck knep titeln Rasmästare stort grattis   

 

Mia och Pu tävlade även i spår och blev uppflyttade till hkl med en andraplacering (trots att de avstod platsen) och passade på att få en gk exteriörbeskrivning dessutom!

   

 

Sedan har vi en liten Vegas/Lillivalp som debuterat i utställningsringen, grattis

 

Anna och "Rapp" till BIM!!

 

 

Bilderna har jag "lånat" från FB...Ni får skälla på mig om det inte är ok ;)

 

Som vanligt lite blandade bilder att avsluta med.

         

 

Av Tina Johansson - 27 augusti 2016 22:09

Nu var det länge sedan jag uppdaterade bloggen så jag kommer nog att glömma en del nyheter.. Det jag just nu tycker är allra mest roligt är att Carina blivit uppflyttad till ELITKLASS SPÅR   med KORAD Tillyhills Ebba Grön.

       

 

Sen har det varit många framgångar för flera stycken till. Grattis Liza, Line och Mona till era uppflyttningar och till alla andra som kämpar på och visar sig på tävlingsbanorna!!

             

 

Vi hade en jättetrevlig dag i Rödeby med många hundar och många aktiviteter. Bl.a kom Gunsan med pappa Epson och hälsade på. Tyvärr blev det inga bra bilder på hela gänget med Epson + avkommor...

 

 

Här kommer lite bilder från dagen i alla fall! Extra roligt var det att se Hasse med Bisquit Blues som jag inte träffat sedan hon var 8 veckor. Nu en dam på 7 1/2 år <3 

     

                     

Jag var och tittade när Inga-Lill och Mona tränade IPO också, här är några bilder!

           

Och sist men inte minst så dök helen och Ella upp en kväll, jätteskoj att ses!

 

Jag har säkert glömt en massa men här kommer en blandning av bilder från sökträning mm

                     

 

Jag är jättedålig på att svara på mail om valpar just nu så håll lite koll på Tillyhills Kennel på FB eller bloggen om ev nyheter på den fronten eller slå mig en signal!

Det KAN vara så att jag ev har planer för två kullar nästa år men inget är bestämt ännu!   

 

Av Tina Johansson - 24 juli 2016 22:27

Då har vi lite roliga nyheter igen! Förra helgen fick Nathalie och Vilja LP1 Tillyhills Poison Ivy sitt viltspårchampionat, jätteroligt! Jag har inte någon ny bild på Vilja så det får duga med den här :)

 

 

Sedan har de båda kullsyskonen LP1 Tillyhills Tjong I Medaljongen "Trollan" och Tillyhills Jävlar Anamma "Pu" tävlat i LKL 2 (Trollan och Bengt förra helgen och Pu och Mia idag) med uppflyttning och klassvinst till båda två. Stort grattis Bengt och Mia!!

 

   

 

Har träffat "Kajan" och Elin i veckan så här kommer lite nya bilder på fina TJH (PTRH) Tillyhills Lucifer.

 

               

Om allt går som planerat så kommer Kajan att bli pappa till en valpkull på Kennel Aussieboxy i Norge i höst.

 

Sen har jag lite nya bilder på Kajans urfällda kullsyster Mindy.

                     

 

 


Av Tina Johansson - 11 juli 2016 21:18

Mina planer för nästa år är ju att para Mindy i februari och nu har jag fått äran att låna en hane jag tittat på länge..Så om inga överraskningar dyker upp så kommer det att bli KORAD LP1 Spirit Of No Surrender G`Outside The Fire som blir pappa till nästa kull hos oss. Mer info kommer på hemsidan snart! Bilderna är lånade av Carina Wallin som även äger "Fire"

             

 


I helgen har vi haft en liten kennelträff där 4 av Mindys valpar var med och fokus hamnade lite på dem eftersom de nu är 8 1/2 månad och i en ålder som är väldigt roligt att se dem. Vilka härliga hundar! Supertrevliga och väldigt jämna. Ska bli spännande att följa dem och nu går det snabbt till röntgen och MH. Jag träffade även brorsan Toke tidigare i veckan, lika trevlig han. Hoppas att det håller i sig med deras utveckling, i så fall blir det en kull att vara stolt över. Tack till alla valpköpare som förvaltar sina hundar på bästa sätt.

 

Heja Heja "Stina"


   

Rappa På "Twiggy"

Plattan I Mattan "Azzar"

   

Kämpaglöd "Mazurka"

 


Ta Täten "Toke"  


     


Och som vanligt en massa bilder på alla möjliga!

 

                                 

Av Tina Johansson - 4 juli 2016 13:06

Vi börjar med ett stort grattis till Christina och Eld Och Lågor "Samba" till upplytt till lkl spår och att de dessutom hamnade överst på pallen, GRATTIS!

  


Nu har sista valpen flyttat och det var lite tufft att vinka hej då till Med Buller Och Bång som verkligen bott in sig med oss de här senaste veckorna. Blir han hälften så trevlig och vettig som jag tror så blir han en toppenhund :) Stort lycka till Malin med familj, jag vet att han kommer att få de bästa förutsättningar hos er!

 

   

 

Mindy kommer nog att sakna honom jättemycket för hon har tagit på sig rollen som extramamma och lekkamrat :)

 

         

 

Förhoppningsvis kommer hon att få egna valpar nästa år om hennes första kull artar sig väl. De är snart 9 månader och ska ju röntgas och MHas om några månader. Hittills ser de mycket lovande ut. Härliga sociala och framåt individer.

 

Här kommer lite blandade bilder från de senaste veckorna!

                           
Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tillyhillshundar


Ovido - Quiz & Flashcards