tillyhills

Senaste inläggen

Av Tina Johansson - 24 juli 2016 22:27

Då har vi lite roliga nyheter igen! Förra helgen fick Nathalie och Vilja LP1 Tillyhills Poison Ivy sitt viltspårchampionat, jätteroligt! Jag har inte någon ny bild på Vilja så det får duga med den här :)

 

 

Sedan har de båda kullsyskonen LP1 Tillyhills Tjong I Medaljongen "Trollan" och Tillyhills Jävlar Anamma "Pu" tävlat i LKL 2 (Trollan och Bengt förra helgen och Pu och Mia idag) med uppflyttning och klassvinst till båda två. Stort grattis Bengt och Mia!!

 

   

 

Har träffat "Kajan" och Elin i veckan så här kommer lite nya bilder på fina TJH (PTRH) Tillyhills Lucifer.

 

               

Om allt går som planerat så kommer Kajan att bli pappa till en valpkull på Kennel Aussieboxy i Norge i höst.

 

Sen har jag lite nya bilder på Kajans urfällda kullsyster Mindy.

                     

 

 


ANNONS
Av Tina Johansson - 11 juli 2016 21:18

Mina planer för nästa år är ju att para Mindy i februari och nu har jag fått äran att låna en hane jag tittat på länge..Så om inga överraskningar dyker upp så kommer det att bli KORAD LP1 Spirit Of No Surrender G`Outside The Fire som blir pappa till nästa kull hos oss. Mer info kommer på hemsidan snart! Bilderna är lånade av Carina Wallin som även äger "Fire"

             

 


I helgen har vi haft en liten kennelträff där 4 av Mindys valpar var med och fokus hamnade lite på dem eftersom de nu är 8 1/2 månad och i en ålder som är väldigt roligt att se dem. Vilka härliga hundar! Supertrevliga och väldigt jämna. Ska bli spännande att följa dem och nu går det snabbt till röntgen och MH. Jag träffade även brorsan Toke tidigare i veckan, lika trevlig han. Hoppas att det håller i sig med deras utveckling, i så fall blir det en kull att vara stolt över. Tack till alla valpköpare som förvaltar sina hundar på bästa sätt.

 

Heja Heja "Stina"


   

Rappa På "Twiggy"

Plattan I Mattan "Azzar"

   

Kämpaglöd "Mazurka"

 


Ta Täten "Toke"  


     


Och som vanligt en massa bilder på alla möjliga!

 

                                 

ANNONS
Av Tina Johansson - 4 juli 2016 13:06

Vi börjar med ett stort grattis till Christina och Eld Och Lågor "Samba" till upplytt till lkl spår och att de dessutom hamnade överst på pallen, GRATTIS!

  


Nu har sista valpen flyttat och det var lite tufft att vinka hej då till Med Buller Och Bång som verkligen bott in sig med oss de här senaste veckorna. Blir han hälften så trevlig och vettig som jag tror så blir han en toppenhund :) Stort lycka till Malin med familj, jag vet att han kommer att få de bästa förutsättningar hos er!

 

   

 

Mindy kommer nog att sakna honom jättemycket för hon har tagit på sig rollen som extramamma och lekkamrat :)

 

         

 

Förhoppningsvis kommer hon att få egna valpar nästa år om hennes första kull artar sig väl. De är snart 9 månader och ska ju röntgas och MHas om några månader. Hittills ser de mycket lovande ut. Härliga sociala och framåt individer.

 

Här kommer lite blandade bilder från de senaste veckorna!

                           
Av Tina Johansson - 14 juni 2016 22:29

Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar här pga väldigt mycket runt valparna som har fått gå före! Jag uppdaterar mycket mer på Tillyhills kennel på facebook för er som vill följa oss.

Men nu vill jag skryta lite och tacka alla fantastiska valpköpare som är ute och tävlar! Kraftuttrycken har verkligen kommit igång och tävlar både lydnad och bruks. Mia och Pu var nyligen och tävlade lydnad med ett förstapris och hamnade överst på pallen, stort grattis till er!

  

 

Sedan har vi fått ytterligare tre hundar med godkänt MT. Två av dem hade redan exteriörbeskrivningen klar så de är numera KORADE. Så grattis Carina Thorp med Ebba Grön, Charlotte med Tant Strul(Mira) och Helen med New York Doll (Ella). Nu har jag fött upp 10 hundar som fått titeln KORAD och det är jätteroligt!

     

 

Några ur Peppkullen har varit på lite utställningar och har fått fina kritiker och skött sig jättebra. Plattan I Mattan blev BIR häromhelgen, grattis till er!

  

Tusen tack till alla er som åker och visar era hundar och kämpar på i alla möjliga grenar, Jag vet att det fattas många resultat här i bloggen men ni är guld värda! Här kommer lite bilder på några av stjärnorna :)

           

                 

 


Alla valpar är sålda och jag har massor av bilder på dem. Här kommer ett litet urval! Mer kommer framöver med lite presentationer osv.

 

                                                   

 

 

 

Av Tina Johansson - 18 maj 2016 14:56

Nu är de snart fem veckor de här små godingarna. Full fart! Sociala och framåt allihop med härlig attityd.

Som det ser ut så är det de två hanarna på de första bilderna som finns tillgängliga för bruksintresserade köpare men vi har inte bestämt till hundra procent ännu.

 


Rena Rama Rappakaljan

 

 

Coola Vippen

 

 

 

Leva Loppan

 

 

 

Pricken Över I

 

 

I Sus Och Dus

 

 

 

I Rödaste Rappet

 

 

 

Frid Och Fröjd

 

 

 

Med Buller Och Bång

 

 

 

Ett Strå Vassare

 

 

 

Rubb Och Stubb

 

                                       

Av Tina Johansson - 15 maj 2016 14:11

Igår hade vi mest fokus på hanarna eftersom vi hade valpköpare som ska ha hane här. Det är härliga valpar allihopa, sociala och nyfikna. Ännu så länge leker de mest lite lojt med varann och kollar in närmsta omgivningen för att sedan återgå till någons knä att sova i. Det slog mig idag att det är ovanligt tysta valpar än så länge. Inget pip och gnäll varken inne eller ute. Troligen är det en av merlekillarna kvar att tinga och kanske merletiken :)

                                                       

 

 

 

 

Av Tina Johansson - 11 maj 2016 10:22

 

 

 

 

Här går det undan, valparna är fyra veckor imorgon. De är ute en stund varje dag  och igår kväll fick alla vara med på lite nya öventyr två och två. I gräsmattan satt barnbarnen Theo och Alva och det var kycklingar, katter, ett par besökande grannar och lite annat smått och gott att titta och hälsa på. De är redan väldigt sociala och nyfikna.


Som läget är så har jag troligen någon hanvalp kvar att tinga. Det är väldigt stort riv efter aussievalpar men jag vill bara sälja till den som har stort intresse av att träna/tävla brukset framförallt. Den här kullen är ju planerad för det ändamålet! Mer info om föräldrarna på www.tillyhills.se

Massor av bilder och nya uppdateringar på min kennelsida på FB Tillyhills kennel.

 

                                                             


Av Tina Johansson - 7 maj 2016 22:30

Här växer man så det knakar! Nu har de fått börja vara ute små stunder och de blir mer och mer busiga och roliga för varje dag. En härlig kull med attityd redan :)


                                                         

Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Senaste kommentarerna

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tillyhills med Blogkeen
Följ tillyhills med Bloglovin'

Kennelvänner

Tillyhillshundar

Andra Aussielänkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se