tillyhills

Senaste inläggen

Av Tina Johansson - 22 november 2016 20:22

Jag börjar med ytterligare ett jättefint resultat av Bengt och Trollan. De blev uppflyttade till hkl spår i helgen med en förstaplacering, stort grattis!! 


        


Vi har fått in några röntgenresultat till och hittills är alla fria både fram och bak. Grattis Linnea med "Stina" Patrik med "Toke" och Eva med "Twiggy!

           


Frej och matte Marie har varit och fått godkänt doftprov i Nosework och får därmed tävla officiellt i grenen, stort grattis!

   


Här kommer lite nya bilder från några av våra aussieträffar light senaste veckorna!


                                                   
ANNONS
Av Tina Johansson - 6 november 2016 19:25

Förra fredagen fyllde Peppkullen efter Epson och Mindy ett år och nu börjar resultaten ramla in   


Engla och matte Frida har tävlat i agility vid två tillfällen och hamnat på prispallen båda gångerna! Heja er, vad månde bliva!

 

 

 

Mazurka har varit på röntgen denna veckan och resultat var HD B ED 0  Toppen!

 

   

 

Idag har Twiggy varit och gjort ett fint MH med 1 på skott, duktig som fixade det så bra endast 12 månader och en vecka gammal och dessutom i snö och rusk. Grattis Eva!


   


Så nu har vi en spännande tid framöver med resten av utvärderingen av kullen. Vad vi sett hittills så är det sociala, snälla och trygga hundar med stor arbetslust. Ser fram emot att följa dem!

                     

 

       

 

           

                               

ANNONS
Av Tina Johansson - 25 oktober 2016 12:48

I söndags var vi med om ytterligare en sjukt stor bedrift för rasen. Mia Oskarson och LP2 Tillyhills Jävlar Anamma sphI skhI startade som första aussie någonsin i svenskskyddet. Blott 2 år och 3 månader unga "Pu" slog till med klassvinst och uppflytt till hkl skydd!! Stort tack till Mia som är "nybörjare" i grenen och som fixat detta med bara något halvårs träning! Imponerade är det nog fler än den stolta uppfödaren som är   

      

 

Så nu kan Tillyhills Kennel skryta med att vi har fött upp den första aussien i Sverige som bestått IPO1 genom Mona och Black och sedan då Mia och Pu som blivit först med att överhuvudtaget starta i svenskskyddet! Vilka fantastiska valpköpare vi har!

 

   

 Vi har även fått ytterligare en titel till LP1 Tillyhills Tjong I Medaljongen "Trollan" som tillsammans med husse Bengt fått LP2! Grattis till er!

 

   

 

Timi har fortsatt sina framgångar på agilitybanan tillsammans med förare Pepita. Förra helgen blev det finalplats på Norweigian open!!

 

 

Vi har varit på Blekingemästaren också! Doris blev BIR-valp och Mindy BIR vuxen :)

       

Mazurka och Ninja var inte lika vackra för dagen men skötte sig bra och fick miljöträna de också! 

     

 


Nu närmar sig nästa år med stormsteg och vi hoppas på en vår-kull och troligen en höst-kull!

 

 

   

Sedan lite blandade bilder som vanligt!

 

         

 


Av Tina Johansson - 11 oktober 2016 08:32

I söndags var Liza och Fräck på MT, han blev godkänd med 423 poäng och exteriören var redan klar så nu heter Fräck KORAD BSL1 BSL2 LP1 Tillyhills Anti Cimex 

       

 

I fredags eftermiddag var vi på ruinbanan och hela lördagen hade vi unghundsträningsträff i Gåsamåla. Det har varit jätteskoj och jag skickar ett stort tack till alla som hjälpte till med detta och jag är så glad att så många kunde komma! Det är modiga och sociala unghundar vi har, det ser lovande ut och ska bli himla roligt att följa dem. Det är snart dags för röntgen och MH för Mindys valpar!

Här kommer lite bilder från träffen.

 

                                                                 

 

Vi hade ju lite andra hundar på besök också :)

                 

 

 

Av Tina Johansson - 3 oktober 2016 15:36

 VÅREN 2017 PLANERAS VALPAR EFTER

 

KORAD LP1 Sons G Outside The Fire och RLDN RLDF BH Tillyhills Sheena Is A Punkrocker

           

De här valparna kommer att i första hand säljas till förare med intresse för bruksgrenarna, mer info kommer att finnas på www.tillyhills.se och Tillyhills Kennel på FB

 

 

Förra helgen gick Aussie-SM i Agility av stapeln och överst på pallen stod SEAGCH  SEAG(hopp)CH Tillyhills Humpty Dumpty med suveräna ägaren Pepita Knuutila. Stort grattis till er!

   

 

Vi skickar även ett stort grattis till Helen och Tillyhills New York Doll till deras 1:a pris i lk1!

 

Av Tina Johansson - 24 september 2016 21:56

Idag har KORAD LP1 Tillyhills Black Flag "Black"blivit den första aussien i Sverige som bestått IPO1! Stort tack till Mona som satsat helhjärtat på detta! Ska bli väldigt spännande att se fortsättningen (Y)

 

         

 

Valpplanerna har ändrats lite då jag bestämt att vänta med Mindy/Fire-kullen till hösten 2017  Jag kommer att använda RLDN RLDF BH Sheena Is A Punkrocker till våren istället. Hon är kullsyster till Black och jag har avelsrätten på en kull på henne. Alla hennes syskon är fria på höfter och armbågar, alla har genomfört MH med gk på skott, tre är Korade, en har BSL1 och BSL2, en är uppflyttad Elitklass spår och sök, en uppflyttad Elitklass spår och flera tävlar i bruks,lydnad och agility. Mer info på min hemsida www.tillyhills.se Hane är inte bestämd ännu..

 

         

 

I fredags träffade jag Tillyhills Mr Hyde som jag inte sett sedan han var runt året. En fantastiskt trevlig och stabil hund som nu kommer att bli Blekingebo! Stort lycka till med honom Lina och Gustav.

     

 

Lite blandade bilder följer som vanligt!

 

                 

 

Av Tina Johansson - 4 september 2016 20:02

Vilken tävlingshelg det varit!! Två stycken uppflyttade till Elitklass, grattis Ann-Sofie med Flogging Molly till uppflytt Elit spår och tredjeplacering och grattis till Carina och Korad Tillyhills Ebba Grön som nu även är i Elitklass i sök med klassvinst dessutom!

 

   

 

Nästa grattis går till Helen och Tillyhills New York Doll "Ella" som blivit uppflyttade till lkl spår och dessutom tvåa på pallen!

 

 


Det har ju varit rasmästerskap i helgen och dit åkte Mia och Liza för att representera kenneln. Det gjorde de med den äran!! Båda tävlade i lydnadsklass två och fick samma poäng och delad förstaplats! Liza och Fräck knep titeln Rasmästare stort grattis   

 

Mia och Pu tävlade även i spår och blev uppflyttade till hkl med en andraplacering (trots att de avstod platsen) och passade på att få en gk exteriörbeskrivning dessutom!

   

 

Sedan har vi en liten Vegas/Lillivalp som debuterat i utställningsringen, grattis

 

Anna och "Rapp" till BIM!!

 

 

Bilderna har jag "lånat" från FB...Ni får skälla på mig om det inte är ok ;)

 

Som vanligt lite blandade bilder att avsluta med.

         

 

Av Tina Johansson - 27 augusti 2016 22:09

Nu var det länge sedan jag uppdaterade bloggen så jag kommer nog att glömma en del nyheter.. Det jag just nu tycker är allra mest roligt är att Carina blivit uppflyttad till ELITKLASS SPÅR   med KORAD Tillyhills Ebba Grön.

       

 

Sen har det varit många framgångar för flera stycken till. Grattis Liza, Line och Mona till era uppflyttningar och till alla andra som kämpar på och visar sig på tävlingsbanorna!!

             

 

Vi hade en jättetrevlig dag i Rödeby med många hundar och många aktiviteter. Bl.a kom Gunsan med pappa Epson och hälsade på. Tyvärr blev det inga bra bilder på hela gänget med Epson + avkommor...

 

 

Här kommer lite bilder från dagen i alla fall! Extra roligt var det att se Hasse med Bisquit Blues som jag inte träffat sedan hon var 8 veckor. Nu en dam på 7 1/2 år <3 

     

                     

Jag var och tittade när Inga-Lill och Mona tränade IPO också, här är några bilder!

           

Och sist men inte minst så dök helen och Ella upp en kväll, jätteskoj att ses!

 

Jag har säkert glömt en massa men här kommer en blandning av bilder från sökträning mm

                     

 

Jag är jättedålig på att svara på mail om valpar just nu så håll lite koll på Tillyhills Kennel på FB eller bloggen om ev nyheter på den fronten eller slå mig en signal!

Det KAN vara så att jag ev har planer för två kullar nästa år men inget är bestämt ännu!   

 

Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Senaste kommentarerna

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tillyhills med Blogkeen
Följ tillyhills med Bloglovin'

Kennelvänner

Tillyhillshundar

Andra Aussielänkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se