tillyhills

Senaste inläggen

Av Tina Johansson - 22 december 2016 21:36


Stort grattis till Liza och Fräck (LP1 LP2 KORAD BSL1 BSL2 Tillyhills Anti Cimex) som fått sitt tredje

förstapris i lk2   
 

 Vilket år det har varit med en massa framgångar, titlar, uppflyttningar, fina MHn och fin hälsostatistik. Tusen tack till alla valpköpare som förvaltar mina uppfödningar på ett fantastiskt sätt! Ni är många som kämpar på, går kurser och hittar på en massa roligt med era hundar som kanske inte alltid syns på bloggen och hemsidan men jag är så himla stolt över er allihop   

 

 

         


ANNONS
Av Tina Johansson - 9 december 2016 22:23

Idag fyller Indy/Bea-valparna 5 år. Det är en kull med trevliga och sunda hundar. Tre stycken är KORADE, alla som är röntgade är fria både fram och bak (nio av tio är röntgade) alla 7 som gjort MH har gk på skott. Flera tävlar brukset en är Tjänstehund, några vallar och flera tränar/tävlar inom andra sporter. Några har gått i avel och alla avkommor som gjort MH har godkänt på skott, alla utom en av dem som röntgats är fria på lederna :)

                 


Så idag har vi firat Mindy som bor kvar här lite extra! Mindy är en otroligt charmig och go tik med glimten i ögat. Hon har haft en valpkull hos oss och kommer att paras nästa höst igen om jag hittar någon passande hane. För några helger sedan var vi och gjorde MH på fem stycken ur hennes första kull som just fyllt ett år.  Det var fartiga och sociala unghundar. Alla hade ett på skott och de hade inga kvarstående rädslor. Twiggy gjorde sitt MH någon vecka tidigare , även hon med ett på skott. Fler bilder finns på Tillyhills Kennel på FB 

             

 

Här kommer bilder på fem-åringen och lite annat :)

                 

 

   

 

           

 

 

ANNONS
Av Tina Johansson - 23 november 2016 19:24

Nu har även "Ella" blivit exteriörbeskriven och godkänd så jag kan räkna in ytterligare en KORAD hund i kenneln :) Hon hade ju gjort sitt MT tidigare. Tack Helen!

 

 

 

Så nu har Bea åtta stycken avkommor med titeln KORAD och de har visat framtassarna i många olika grenar dessutom. Av 19 valpar har 16 gjort MH, alla med gk på skott. 18 stycken är röntgade och alla är fria (17 st är röntgade både HD/ED en bara HD). 

Två stycken är uppfl Elitklass spår och en även Elitklass sök. En har BSL1 och BSL2, en har IPO1, en är patrullhund och flera stycken är uppflyttade i både bruks och lydnad. Flera tävlar/tränar framgångsrikt i andra hundsporter (agility, rallylydnad osv). Det är två kullar jag är jättestolt över och även Beas barnbarn har börjat komma upp i ålder där de visar sig. De som hunnit göra MH har gk på skott och alla som röntgats är fria på sina leder. Flera har börjat tävla i brukset med fina resultat (hkl skydd, hkl spår osv) och flera tävlar/tränar lydnad, agility, nosework m.m

Jag kommer att fortsätta mitt avelsarbete med en tik ur varje av Beas två kullar nästa år. Ni som är intresserade av valp kan höra av er via mail eller telefon. Mina valpar säljs framförallt till förare med ett stort intresse för att träna och tävla. Mer info på Tillyhills Kennel på FB och min hemsida www.tillyhills.se

 

       

Av Tina Johansson - 22 november 2016 20:22

Jag börjar med ytterligare ett jättefint resultat av Bengt och Trollan. De blev uppflyttade till hkl spår i helgen med en förstaplacering, stort grattis!! 


        


Vi har fått in några röntgenresultat till och hittills är alla fria både fram och bak. Grattis Linnea med "Stina" Patrik med "Toke" och Eva med "Twiggy!

           


Frej och matte Marie har varit och fått godkänt doftprov i Nosework och får därmed tävla officiellt i grenen, stort grattis!

   


Här kommer lite nya bilder från några av våra aussieträffar light senaste veckorna!


                                                   
Av Tina Johansson - 6 november 2016 19:25

Förra fredagen fyllde Peppkullen efter Epson och Mindy ett år och nu börjar resultaten ramla in   


Engla och matte Frida har tävlat i agility vid två tillfällen och hamnat på prispallen båda gångerna! Heja er, vad månde bliva!

 

 

 

Mazurka har varit på röntgen denna veckan och resultat var HD B ED 0  Toppen!

 

   

 

Idag har Twiggy varit och gjort ett fint MH med 1 på skott, duktig som fixade det så bra endast 12 månader och en vecka gammal och dessutom i snö och rusk. Grattis Eva!


   


Så nu har vi en spännande tid framöver med resten av utvärderingen av kullen. Vad vi sett hittills så är det sociala, snälla och trygga hundar med stor arbetslust. Ser fram emot att följa dem!

                     

 

       

 

           

                               

Av Tina Johansson - 25 oktober 2016 12:48

I söndags var vi med om ytterligare en sjukt stor bedrift för rasen. Mia Oskarson och LP2 Tillyhills Jävlar Anamma sphI skhI startade som första aussie någonsin i svenskskyddet. Blott 2 år och 3 månader unga "Pu" slog till med klassvinst och uppflytt till hkl skydd!! Stort tack till Mia som är "nybörjare" i grenen och som fixat detta med bara något halvårs träning! Imponerade är det nog fler än den stolta uppfödaren som är   

      

 

Så nu kan Tillyhills Kennel skryta med att vi har fött upp den första aussien i Sverige som bestått IPO1 genom Mona och Black och sedan då Mia och Pu som blivit först med att överhuvudtaget starta i svenskskyddet! Vilka fantastiska valpköpare vi har!

 

   

 Vi har även fått ytterligare en titel till LP1 Tillyhills Tjong I Medaljongen "Trollan" som tillsammans med husse Bengt fått LP2! Grattis till er!

 

   

 

Timi har fortsatt sina framgångar på agilitybanan tillsammans med förare Pepita. Förra helgen blev det finalplats på Norweigian open!!

 

 

Vi har varit på Blekingemästaren också! Doris blev BIR-valp och Mindy BIR vuxen :)

       

Mazurka och Ninja var inte lika vackra för dagen men skötte sig bra och fick miljöträna de också! 

     

 


Nu närmar sig nästa år med stormsteg och vi hoppas på en vår-kull och troligen en höst-kull!

 

 

   

Sedan lite blandade bilder som vanligt!

 

         

 


Av Tina Johansson - 11 oktober 2016 08:32

I söndags var Liza och Fräck på MT, han blev godkänd med 423 poäng och exteriören var redan klar så nu heter Fräck KORAD BSL1 BSL2 LP1 Tillyhills Anti Cimex 

       

 

I fredags eftermiddag var vi på ruinbanan och hela lördagen hade vi unghundsträningsträff i Gåsamåla. Det har varit jätteskoj och jag skickar ett stort tack till alla som hjälpte till med detta och jag är så glad att så många kunde komma! Det är modiga och sociala unghundar vi har, det ser lovande ut och ska bli himla roligt att följa dem. Det är snart dags för röntgen och MH för Mindys valpar!

Här kommer lite bilder från träffen.

 

                                                                 

 

Vi hade ju lite andra hundar på besök också :)

                 

 

 

Av Tina Johansson - 3 oktober 2016 15:36

 VÅREN 2017 PLANERAS VALPAR EFTER

 

KORAD LP1 Sons G Outside The Fire och RLDN RLDF BH Tillyhills Sheena Is A Punkrocker

           

De här valparna kommer att i första hand säljas till förare med intresse för bruksgrenarna, mer info kommer att finnas på www.tillyhills.se och Tillyhills Kennel på FB

 

 

Förra helgen gick Aussie-SM i Agility av stapeln och överst på pallen stod SEAGCH  SEAG(hopp)CH Tillyhills Humpty Dumpty med suveräna ägaren Pepita Knuutila. Stort grattis till er!

   

 

Vi skickar även ett stort grattis till Helen och Tillyhills New York Doll till deras 1:a pris i lk1!

 

Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tillyhills med Blogkeen
Följ tillyhills med Bloglovin'

Kennelvänner

Tillyhillshundar

Andra Aussielänkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se