tillyhills

Senaste inläggen

Av Tina Johansson - 18 april 2017 20:52

Igår var Fire och Mindys valpar 5 veckor    De är så himla fina allihop   Sociala, framåt och roliga! Alla är tingade och en blir kvar här hos oss. Vi kommer även att behålla avelsrätten på en hane.

 

Vi tror att det är denna lilla damen som ska bli vår..

   

TILLYHILLS NOLL KOLL

 

   

Detta är hanen vi kommer att behålla avelsrätt på. Tillyhills En På Miljonen "Unik"

 

 

 

 

Detta är Tillyhills H Två O  vi har inte alla fördelade till 100 % ännu så jag väntar lite med att skriva ut vem som ska ha vem.

 

 

 

 

Tillyhills Moment Tjugotvå

 

   

Tillyhills Tjugofyra Karat

 

   

Tillyhills Tvåhundratrettio Volt

 

   

Tillyhills Noll Noll Sju

 

   

 

Tillyhills Tre Komma Fjorton "Pi"

 

   

Tillyhills Ett Ett Två "Larma"

 

   

Tillyhills Guldtia

 

   

Tillyhills Ett Kryss Två "Tippa"

 

Så lite blandade bilder!

                                                 

         

 

 

 

 

 

 

 

ANNONS
Av Tina Johansson - 8 april 2017 22:14

Jag börjar med ett stort grattis till Liza och Fräck som blivit uppflyttade till hkl sök och dessutom idag bestått BSL3!

 

     

Charlotte och Mira gjorde också en bra söktävling men fattades något ynka poäng för uppflytt.

   

 

Nästa grattis går till Helen och Ella som också blivit uppflyttade till hkl spår!

 

 

Idag var förutom Liza och Fräck som tävlade BSL även Mona och Black och Inga-Lill och Sheena och tävlade IPO. Mona var 5 poäng ifrån en IPO2 och Inga-Lill missade lite i skyddet för en Ipo1. Men de gjorde en jättefin tävlling och jag tror att båda var väldigt nöjda med sin dag!

         

 

Sen har jag lite nya bilder på valparna som växer så det knakar :) 

 

                                                         

 

ANNONS
Av Tina Johansson - 18 mars 2017 14:03

Nu är valparna redan fem dagar och med tanke på att de inte skulle födas förrän imorgon så är de framåt och knubbiga. Jag åkte på någon influensa och det är himla mycket pass med elva nyfödda valpar så jag har inte så mycket att skriva om ännu men börjar få lite grepp om "vem som är vem" i alla fall   

 

TIKAR: trefärgad med lång svans, trefärgad med halv svans, två red merle med stubb och en med lång svans.


 


HANAR: Två tref röda med lång svans, två blue merle med vitt och tan med lång svans, en red merle stubb och en trefärgad med halv svans.

 Mindy är pigg och glad och en helt fantastiskt cool och stabil mamma   


   


                                                                                       

Av Tina Johansson - 14 mars 2017 13:15

Igår kväll och inatt har valparna anlänt! På dygn 57/58 bestämde de sig för att det var dags..Allt har gått bra, men det är några som är ganska små och det är mycket pyssel att ha koll så att alla verkligen diar osv. Mindy är helt fantastisk med dem, så trygg och lugn.

Det blev 6 hanar (2 red tri, 2 blue merle, 1 red merle och en black tri) och 5 tikar (3 red merle och 2 black tri) +en som var död när den föddes. 

 

Det är många som är nyfikna på om det blir någon valp till dem och jag har några som vet säkert att de får en men ni andra får vänta lite på besked eftersom jag har så många bra köpare som vill ha och måste göra vissa besvikna. Framförallt är det tikarna som inte kommer att räcka till så kan ni tänka er hane är det lite större chans. Jag tänker vänta till framåt helgen så jag ser att de utvecklas som de ska osv innan jag börjar bestämma mera. 

Här kommer några bilder på underverken!

 

           

Av Tina Johansson - 12 mars 2017 09:33

Igår var Bengt och hans LP1 LP2 Tillyhills Tjong I Medaljongen i Ystad och tävlade med en uppflytt till Elitklass som resultat! Tänk att omplaceringen av lilla "Trollan" blev så bra, ett bättre hem kunde hon inte fått   


   


Här går vi och räknar ner inför Mindys valpar, vi har plockat in valplådan och gjort iordning valprummet. Idag är hon på dygn 56 och jag tror att hon kommer att valpa några dagar för tidigt eftersom det ser ut att vara många valpar..Vi såg TOLV på röntgen! Om alla lever så är det ett stort jobb vi har framför oss, men väldigt roligt såklart. Uppdatering kommer så fort något händer, enklast att följa oss är på vår kennelsida Tillyhills Kennel på FB. Vid intresse för kullen så finns mer info på www.tillyhills.se  Jag nås på tel 0701452660 Dessa valpar kommer att säljas i första hand till seriöst satsande förare inom bruksgrenarna.

 

                 

 


Av Tina Johansson - 21 februari 2017 20:47

Jag börjar med lite nyheter från vår Pepp-kull som börjar komma igång med lite av varje. Först ett grattis till Frida med Engla (Gott Gry) till HD A ED 0 De är dessutom på väg ut på tävlingsbanan i både agility och rallylydnad, ser mycket lovande ut-duktiga tjejer!

 

 

Marie och Frej (Kör Bara Kör) har debuterat i Nosework med ett jättefint resultat, grattis till det!

 

 

 

Göran och Azzar (Plattan I Mattan) har varit och fixat ett godkänt inträdesprov för tjänstehund, superroligt!!

 

 

Och här går vi i mycket spänd förväntan inför halvsyskonen till Pepp-kullen som förväntas anlända om knappt fyra veckor. Mindy har blivit ganska tjock redan och som vanligt biter jag på naglarna och är lite halvnervös...

 

               

 

                   

Av Tina Johansson - 8 februari 2017 18:29

Idag har det gått 24 dygn efter Mindy var och hälsade på hos Fire så nyfiken som man är kunde jag inte vänta längre med att be Elisabeth vår veterinär att kolla ultraljud. Och så här såg det ut :)

  

Inte så lätt att se för alla och bilden tog vi bara lite slumpmässigt men vi såg i alla fall flera stycken valpar! Så nu håller vi tummarna för att allt ska fortlöpa alldeles normalt fram till valpningen och även den såklart   


Annars har det varit ganska lugnt här, vi har varit och tränat tillsammans med unghundarna på Senoren. Jättetrevliga hundar som det ska bli så skoj att följa! Tyvärr var vädret så dåligt så det blev inga bilder..

Dessutom så var vi på klubben förra helgen för att visa upp några hundar för en blivande uppfödare(Kennel Color Melody) som ska låna in "Kajan" till sin tik. Ska bli spännande! Och Charlotte och Mira hälsade på i förra veckan, alltid lika skoj att träffa alla       

             


Av Tina Johansson - 16 januari 2017 20:48

Ibland blir det inte riktigt som planerat   ..Av lite olika skäl så bestämde jag mig för att para Mindy istället för Sheena nu i vår. Sedan så blev det så att hon började löpa en månad tidigare än vi trott, så i går var vi i Örebro och träffade Fire! Så om allt går som planerat kommer hon att valpa runt den 19 Mars!

   

 

Det här är en kull som jag tänkt på länge och jag är jätteglad att vi får förtroendet att låna in fina Fire. Vi förväntar oss sunda, sociala och framåt hundar som kommer att passa för de flesta hundsporter. Framförallt kommer de att säljas till seriöst satsande förare med inriktning på brukset. Mer info om Fire finns på www.tillyhills.se planerade kullar. Mindy kommer ur vår Monsterkull som också finns på hemsidan. Mindy är mamma till Peppkullen som ni också kan läsa om där!

Lite fler bilder på Mindy och Fire här nedan:

               

För ett tag sedan hade vi en liten kennelträff i Gåsamåla. Det var -15 grader men vi hade en jättetrevlig dag med sökträning, lydnad, korvgrillning och lite allmänt aussieprat. Kul att så många trotsade kylan och dök upp!

Lite bilder från dagen:

                   

 

Sedan har jag varit och träffat den här fina 9-månaderstjejen i helgen, Tillyhills Frid Och Fröjd "Quila" En jättetrevlig, välhanterad liten hund    Ska bli roligt att följa henne i framtiden!

 

             

Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tillyhills med Blogkeen
Följ tillyhills med Bloglovin'

Kennelvänner

Tillyhillshundar

Andra Aussielänkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se