tillyhills

Direktlänk till inlägg 22 juli 2010

SOMMAR SOMMAR SOMMAR

Av Tina Johansson - 22 juli 2010 21:24

Ojojoj vilken värme! Fast man får försöka att njuta istället för att gnälla-snart nog är det grått och trist igen....

Typiskt nog kom det en stor last med foder till jobbet idag som just jag engagerade mej i. Det som brukar ta en 1/2 timme att bära in tog typ hela eftermiddan (pust), fast jag sprang faktiskt och fixade LITE annat emellan. På tal om foder så har jag börjat att ge Tilly Royal Canins Golden Retrieverfoder. Tänkte att pälsen skulle få lite hjälp på traven efter valpningen och det innehåller ganska mycket extra fettsyror med tanke på pälshundar. Schäferfodret har funkat bra på en av mina uppfödningar som hade lite dåligt med päls efter fällningen. Men som Tilly ser ut nu tar det nog ett tag innan hon ser klok ut igen. Kanske ska jag sätta till lite Viacutan också - eller får det väl ta den tid det tar helt enkelt. Fast hon är nästan pinsam att komma med nu...vi som ska iväg och campa-hon brukar vara en bra reklampelare för rasen annars: -Oh vilken lydig hund! Vad ÄR det för ras?? Jodå det är en Amerikansk Skabbråtta får man säja nu hehe..       

Fast man kan gömma henne bakom högt gräs!      

Vi var en sväng på Tjurkö i veckan. En liten fin ö i Karlskrona skärgård. Linus fiskade lite, men fick mest sjögräs på kroken.         Thomas fick en väldigt liten Gädda som Linus tyckte så synd om att den fick simma iväg igen. Sedan blev det ett svalkande dopp för hund och barn såklart!  

På valpfronten har det inte hänt något här i veckan men om ni kollar in Nathalie och Viljas blogg så kan ni se lite nya bilder på Skurkarna. 

Som det ser ut nu så kommer Oodie ifrån min första kull att bo här över hösten och vintern när matte reser bort. Det ska bli roligt att låna det lilla charmtrollet. 


Och så lite ponnybilder!         

  

Och några Theobilder förståss!         

 
 
Nathalie & Vilja

Nathalie & Vilja

23 juli 2010 16:56

Hahahaha, en Amerikansk Skabbråtta!!! Jag höll på att dö av skratt, Vilja vaknade till och med inne i husvagnen och undrade vad sjuttsingen som försigick här ute framför datorn... Underbara bilder också, som vanligt med dig Tina. :)

SV: javisst är de lika Lotus och Vilja - både på utsida och insida... Jag har fått mig en liten Lotusinna tror jag bestämt! :) Öronen tror jag går åt Lotushållet de också, till skillnad från Ascot som verkar få mammas öron.

http://www.etjejenhundenhusvagn.se

 
Liza. Lotus&Pax

Liza. Lotus&Pax

23 juli 2010 22:25

Så himla fina valpar de har fått, fina fina lotus och Tilly! Det gör inget att hon är pälslös när hon fått så fina bäbisar!
Nej, Pax skulle aaaaldrig käka på buren, men som du säger kommer nog jag tillbringa mycket tid därinne så jag kan ju hålla uppsikt...;)

http://www.lizashundar.bloggplatsen.se

 
junitjej

junitjej

31 juli 2010 08:22

Vilka fina bilder!!
En sådan söt hund!

http://junitjejen.se

 
Nathalie & Vilja

Nathalie & Vilja

31 juli 2010 13:23

Absolut, ringer dig för fler tips! :)

http://www.entjejenhundenhusvagn.se

 
Liza, Lotus &Pax

Liza, Lotus &Pax

31 juli 2010 23:14

Han verkar vara toppen, och det är ju superroligt att det är så!
Ja. jag vet inte med det där med öronen, men nu ligger de superfint igen ;)

http://www.lizashundar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina Johansson - 4 februari 2020 19:03

Tja jag vet inte riktigt var jag ska börja eftersom det hänt en himla massa sedan förra blogginlägget! Jag gör uppdateringar på Tillyhills Kennel på Facebook nästan dagligen, så välkomna dit ni som har möjlighet    Det blev lite omändringar i mina ...

Av Tina Johansson - 31 mars 2019 19:35

Nu måste jag skriva av mig (igen). De sista veckorna har jag läst så många inlägg där folk rekommenderar aussien som perfekta familje/sällskapshundar. Det gör mig både ledsen och förbannad! Jag blir även ganska mörkrädd efter samtal med folk som kall...

Av Tina Johansson - 20 januari 2019 11:38

I söndags föddes en kull valpar efter KORAD SPHIII Maibe Tails Uno och Mindy (Tillyhills Vildvittra) Det var en stor kull på 13 (!) valpar. Elva stycken har klarat sig och det är ett piggt och starkt gäng som växer för varje dag. Fem hanar och sex ti...

Av Tina Johansson - 30 juli 2018 22:54

Oj vad dåligt uppdaterad bloggen är! Det har hänt så mycket att jag inte vet var jag ska börja och risken att jag glömmer att nämna någons resultat är stor..Jag skriver det mesta på Tillyhills Kennel på Facebook nu för tiden :) Vi har ju bl.a haft MH...

Av Tina Johansson - 12 mars 2018 16:46

Då är man stolt uppfödare igen :) Stort tack till er alla som skickar in resultat till Årets Aussie och sätter vårt kennelnamn på listorna! I år var det lite nya regler som gjorde att ett av våra allra vinstrikaste ekipage inte får ta åt sig av ära...

Presentation


TILLYHILLS KENNEL

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tillyhillshundar


Ovido - Quiz & Flashcards